0 Shares 562 Views

Afectacions al trànsit a Sant Fruitós de Bages amb motiu del Castell de Focs de Manresa

27 d'agost de 2019
562 Views

El proper diumenge 1 de setembre es celebrarà el Castell de Focs de la Festa Major de Manresa al Parc de l’Agulla. Per facilitar-ne l’accés i evitar grans aglomeracions, a partir de les 16:00 hores de la tarda es tancaran tots els accessos al trànsit motoritzat al voltant del Parc de l’Agulla tant des de Manresa com des de Sant Fruitós de Bages.
Des de la Policia Local es recorda que estarà prohibit estacionar als aparcaments interiors (aparcament de terra del costat d’El Berenador) a partir de les 14:00 hores del mateix dia 1 i que, si s’opta per estacionar a l’àrea de Pineda de Bages, cal fer-ho en les zones degudament senyalitzades. També s’ha habilitat l’estacionament prop del Parc per a usuaris amb mobilitat reduïda acreditats (aparcament de terra de la Ctra. de Santpedor).
Es recomana als visitants que per gaudir tranquil·lament de l’espectacle hi vagin amb temps suficient i no deixin el vehicle en les zones de seguretat ja que no es permetrà sortir amb el cotxe fins al restabliment de la circulació i la reobertura al trànsit rodat.
Font: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Foto: Naciodigital

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com