0 Shares 393 Views

Acord de col·laboració entre J3B3 i l’AMIC.

17 de setembre de 2020
393 Views

Per: J3BTRES economy&research –

El pacte contribuirà a donar un impuls als estudis d’impacte de la COVID en el comerç de Catalunya.

J3B3 Economy & Research i l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC)  han signat un acord de col·laboració per tal de donar un impuls als estudis de l’impacte de la COVID en el comerç de Catalunya que J3B3 està realitzant des de l’inici de la pandèmia.

La col·laboració permetrà que els socis de l’AMIC tinguin l’exclusivitat per publicar els resultats que es vagin obtenint. Per tant, podran disposar d’un contingut de molt interès pels seus mitjans.

A més, per tal que l’estudi esdevingui representatiu i que la mostra del treball de camp sigui el més àmplia possible, l’acord estableix que els socis de l’AMIC contibueixin a fer difusió de l’enquesta entre els seus clients del sector comerç.

En aquest sentit, cal remarcar que l’AMIC actualment integra 413 mitjans, dels quals 141 són capçaleres de premsa gratuïta que tenen una tirada conjunta superior al milió d’exemplars, 38 de premsa de pagament amb una distribució superior als seixanta-cinc mil exemplars i 234 són mitjans digitals que conjuntament superen els nou milions d’usuaris únics mensuals.

Des de J3B3 es valora aquesta cooperació de manera molt positiva.

Per una banda, perquè permetrà fer difusió dels resultats de l’estudi a una àmplia xarxa de mitjans de comunicació d’arreu del territori.

Per altra, ja que el pacte assolit encaixa perfectament amb l’objectiu de l’estudi: estudiar la realitat del teixit comercial de Catalunya i donar a conèixer els resultats de manera extensiva.

A J3B3 Economics estan analitzant l’impacte que està tenint la COVID-19 en el comerç de proximitat de Catalunya.

*** L’enquesta és de només 1 minut !!! ***

En virtut de l’acord de col·laboració entre J3B3 Economics, SL i l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), els resultats de l’estudi es publicaran en exclusiva en el mitjans adherits a aquesta associació.

Enquesta AMIC: Impacte COVID al comerç de proximitat de Catalunya. (Setembre)

Es tracta d’un estudi INDEPENDENT i AUTOFINANÇAT i sense ànim de lucre; només amb afany d’investigació i recerca.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com