0 Shares 1057 Views

A la llar d’infants municipal “Les Oliveres” apropem als nens i nenes a la natura

23 de juny de 2017
1057 Views

En aquest tercer trimestre, a la Llar d’Infants Municipal “Les Oliveres”, hem treballat la granja i ens hem centrat en tres animals que viuen allà: els més petits han conegut el conill, els mitjans el ruc i els grans de l’escola la vaca.

La quitxalla de primer vam dur un conill a l’aula: el “Manchitas”. Tots els infants vam poder observar-lo, tocar-lo i donar-li menjar. Ens va agradar molt poder tocar un pèl tan suau i delicat…

Els xics de segon vam aprofundir en la figura del ruc tot fent un joc tradicional enganxant la cua d’un ase a un mural; també vam pintar un ruc amb un raspall, hem cantat cançons sobre aquest animal i, per finalitzar, vam anar a la Granja “Les Pedreres” on vam poder veure un ruc de ben a prop, donar-li menjar i fer-li carícies. Ens van encantar les llepades que ens va fer a les mans!

Els infants de tercer vam treballar la vaca tot realitzant diverses activitats: mirant un vídeo on un pagès munyia una vaca i, un altre, on una senyora feia formatge amb llet de vaca. Vam fer un tast de formatges de diferents textures amb pa amb oli i bastonets. També vam poder gaudir, gràcies a la col·laboració de l’AMPA, d’un espectacle que ens va oferir en Manel Justícia, el seu conte de la “Vaca Florinda” i, per acabar, vam anar d’excursió a la Granja “Les Pedreres” on vam poder donar de menjar a les vaques i mitjançant un joc vam poder experimentar com es muny una vaca. Va ser molt divertit!

Des de l’escola pensem que és molt important apropar als infants a la natura i als animals, transmetre el valor que n’hem de tenir cura i els hem de cuidar i, a més a més, és un tema molt engrescador per ells i que els motiva un munt.

L’equip de Mestres
LLAR D’INFANTS MUNICIPAL LES OLIVERES

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1769 views
1769 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
46 views
46 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
60 views
60 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com