0 Shares 584 Views

A l’amic i company Vicenç.

10 de juliol de 2020
584 Views

Va ser l’any 2003 que amb la teva família vas venir a viure a Sant Fruitós. El teu caràcter afable i voluntariós va fer que diguessis “SI” quan et van demanar ajuda des de l’associació de veïns de Pineda i vas entrar a la junta com a vocal. També vas dir “SI” quan el 2008 hi va haver un relleu de presidència a l’entitat i et van demanar que fossis el nou president, i ho vas ser fins al 2019.

Vas tornar a dir “SI” quan el 2011 la nostra candidata a l’alcaldia, et va demanar per anar a la llista de les municipals i vas repetir el teu “SI” l’any 2015, també per anar a la llista.
Aquest era el teu esperit i la teva manera de ser, dir que “SI” per ajudar, per parlar, per dialogar, per arremangar-se a fer feina, per treballar pel teu poble, per Sant Fruitós.

I aquest compromís de treball i esforç es va reforçar encara més amb un altre “SI” quan vas decidir encapçalar la llista a les municipals el 2019. Volies estar al capdavant per fer realitat tots aquells projectes que tenies per fer de Sant Fruitós un poble més humà i acollidor, més pròsper però alhora sostenible i respectuós amb l’entorn, un poble que no deixi ningú enrere i tingui en compte a tothom.

Avui ens hem llevat amb el cor encongit i ple de tristor al saber que ens has deixat. Ja no ens tornaràs a dir “SI”, ja no et tindrem al davant per seguir-te, però ens quedem amb la força amb la qual has lluitat per seguir amb nosaltres fins a l’últim alè.

Avui és un dia molt dur i trist per a totes les persones que hem tingut la sort de conèixer-te i de poder compartir amb tu tants moments intensos, tantes hores de feina, tantes alegries i també tristeses.

Les paraules i les mostres d’escalf i d’estima que hem rebut ens omplen d’orgull. Reafirmen el que ja sabíem: que sempre has sigut una persona generosa, compromesa, dialogant, assertiva, empàtica, treballadora incansable, professional, intel·ligent i pròxima, una persona que ha treballat fins a l’últim moment, sense defallir, per Sant Fruitós.
Vicenç, volem agrair la teva entrega, fermesa, valentia, coratge, dedicació, compromís per Sant Fruitós…, però sobretot l’amistat que ens han regalat. Això és el que més valor té per a nosaltres.

No et diem adéu sinó fins a sempre Vicenç!

Gran company i millor amic estaràs sempre al nostre cor.

El teu equip de Junts per Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com