0 Shares 681 Views

50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna

24 d'octubre de 2019
681 Views

50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna

20 de juliol de 1969, aquella nit Neil Armstrong es va convertir en el primer ésser humà que va trepitjar la Lluna.

El proper 25 d’octubre, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal, podrem reviure aquells moments històrics i excepcionals; vivències que podrem recordar o conèixer de la mà de l’Àngel Massallé.

Qui es l’Àngel Massallé (Terrassa, 1948). Format a Barcelona, és tècnic publicitari de professió, viatger i astrònom per afició i amant de tot allò que afecta a la terra, a l’espai i als homes per devoció.

En realitat, vocacionalment, el podríem definir com un col·leccionista d’experiències. Li agrada provar-ho tot o gairebé tot; ha creuat amb globus la sabana africana, ha travessat esquiant tota la Laponia, s’ha tirat amb paracaigudes i amb parapent, ha participat en la desfilada d’independència d’Indonèsia, ha estat al camp base del K2, ha bussejat pels esculls de la Gran Barrera de Corall, és un gran observador d’eclipsis totals de Sol i d’aurores boreals, ha portat la torxa olímpica, etc., etc.

En la seva vida laboral ha treballat en els camps de la comercialització i del màrqueting i com a empresari ha contribuït al rellançament de les dues principals empreses jogueteres catalanes (BORRÀS, els de la Màgia Borràs i EDUCA, els dels puzles).

La seva afició a l’astronomia l’ha portat a presidir l’Agrupació Astronòmica de Sabadell, l’agrupació astronòmica més important del nostre país i una de les més grans d’Europa.

És un divulgador d’astronomia, conductor de sessions d’observació astronòmica i comentarista de temes astronòmics als programes radiofònics de SOM AQUÍ de Ràdio Terrassa i del programa DIVENDRES de TV3.

Conferenciant habitual, ha impartit conferències, entre d’altres a Col·legis Majors, a Agrupacions Astronòmiques a Congressos d’Astronomia, a Aules d’Extensió Universitària i a Escoles, Biblioteques, Ateneus, Centres Culturals, Cases de Cultura, etc.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com