0 Shares 92 Views

11 de setembre a Sant Benet

92 Views

Com ja ve essent habitual en els darrers anys, la parròquia de Sant Fruitós i el grup Posa’t en Marxa (aquest any també amb el suport de l’Ajuntament)   han organitzat una caminada que sortia del Cobert de la màquina de Batre, a les 8 del mati, i a les 9 se celebrava un acte cívic/religiós al claustre del Monestir de Sant Benet i que donava el tret de sortida als Actes de la Diada.

L’Acte d’enguany, que  va comptar amb una setantena de persones,  de totes les edats, va constar d’un recull d’història, una lectura i unes pregàries que van acabar amb unes paraules de l’alcalde Joan Carles Batanes i amb el cant dels Segadors. L’Acte el va amenitzar el Cor parroquial dirigit per l’Anna Maria Riera.

La parròquia agraeix totes les persones que hi ha col·laboren cada any de manera anònima i desinteressada, a l’equip de so que, el Jordi Hifi sempre està a punt, a les persones grans que canten al Cor, algunes d’elles estan delicades i sabem que fan un esforç gran per ser-hi en un dia tant important per la nostra Terra i, que com diu la seva directora “quan ja no poden més canten amb el cor”. I a tothom que ens ha volgut acompanyar Gràcies!

Consell parroquial de Sant Fruitós.

FOTO: JAUME GRANDIA

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Entrevistes a l’atzar, avui Carles Hambach
470 views
470 views

Entrevistes a l’atzar, avui Carles Hambach

Redacció - 24 de setembre de 2023
Balanç de la Campanya Forestal 2023
61 views
61 views

Balanç de la Campanya Forestal 2023

Comunicació Govern.Cat - 23 de setembre de 2023
Tardor 2023
92 views
92 views

Tardor 2023

Agrupació Astronòmica de Sabadell - 23 de setembre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com