0 Shares 688 Views

Xus Domene Pérez serà la candidata de SOM SANT FRUITÓS a l’alcaldia de Sant Fruitós

3 de febrer de 2023
688 Views

Originària del barri de Torroella de Baix, actualment té 54 anys, és mestre d’educació infantil i primària i té màster en direcció i gestió de centres educatius. En aquesta línia, al llarg dels 35 anys d’experiència professional en el mon de l’educació, vint dels quals en la funció pública, també ha estat coordinadora de cicle i directora de llar d’infants. Mestre de l’escola Pla del Puig de Sant Fruitós del 2009 al 2014. Actualment forma part del claustre de l’escola Riu D’Or de Santpedor.

La seva col·laboració i el seu compromís amb Sant Fruitós van molt més enllà. A nivell social ha estat en l’associació de veïns de Torroella de Baix, participant i col·laborant amb la festa major, els reis o el carnestoltes, entre altres; també va ser membre fundadora de l’entitat solidària Diola (impulsora de l’agermanament i els projectes iniciats amb Nouna a Burkina Faso);integrant del grup memorial Casín, ha format part de les AFA del Pla del Puig i de l’IES Gerbert d’Aurillac; i és membre de l’entitat Sant Fruitós Per la Marató.

Finalment, en termes culturals, va ser membre de la junta de Festa en Festa, entitat que organitzava els Reis i el Carnestoltes fins al 2015 i és membre dels geganters i grallers de Sant Fruitós.

Un projecte que neix des de la consciència que Sant Fruitós és un poble complex i molt divers, i que al llarg de la seva història ha viscut moments convulsos. Una política municipal que ha vist de tot: majories absolutes, pactes fallits, diferents acords de govern bipartits i tripartits, agrupacions d’electors i un seguit de successos que han portat a dividir el municipi i la seva gent.

En aquest sentit, Xus Domene ho ha dit clar “cal avançar i restaurar confiances. Cal passar pàgina i teixir noves aliances des del compromís amb el municipi, des d’allò que ens fa a totes i tots santfruitosencs i santfruitosenques. Avançar, construir i crear noves i encertades oportunitats. Aquesta és la base dels  meus objectius i propòsits. Amb la mirada posada en el present  però sobretot en el Sant Fruitós del futur. Ser útil pel ciutadà i fer coses de transcendència municipal des de la voluntat de créixer, que no estiguin basades en la polèmica i en la crispació personal. Ara, per avançar i restaurar confiances, cal passar pàgina i superar  tot allò  que ens immobilitza”.

Finalment, també ha volgut parlar del que representa per ella ser candidata a l’alcaldia:  “Aquest compromís  personal amb Sant Fruitós l’he mantingut durant tots aquests anys, formant part de diferents entitats, moviments i institucions. Assumeixo un COMPROMÍS amb “majúscules”. Ser candidata de “SOM SANT FRUITÓS” és un repte personal important, d’alta responsabilitat amb el municipi. Cal dir que no ha estat una decisió ni fàcil ni menor. L’he pres després de pensar, avaluar i mesurar els suports a nivell individual i col·lectiu dels quals disposo” i ha finalitzat amb un missatge clar: “Ara cal “SER”, avançar, treballar i prioritzar quines han de ser les primeres accions i objectius del projecte per poder arribar a tothom i donar-nos a conèixer. En tenim ganes i anirem a totes”.

 

SOM SANT FRUITÓS

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Agredolç homenatge
189 views
189 views

Agredolç homenatge

Rosa Carrera March - 22 d'abril de 2024
La descoberta de l’art a educació infantil
60 views
60 views

La descoberta de l’art a educació infantil

Escola Monsenyor Gibert - 22 d'abril de 2024
La Biblioteca us recomana:
47 views
47 views

La Biblioteca us recomana:

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 22 d'abril de 2024
Editorial 1685
1080 views
1080 views

Editorial 1685

Redacció - 22 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com