0 Shares 184 Views

Xefs del Tickets, Disfrutar i Compartir, i Ca l’Amador aposten per la nova carta del restaurant Canonge.

25 d'octubre de 2021
184 Views

Per Joana Tubau – Ampans –

El restaurant manresà de la fundació AMPANS treballa en un nou concepte de cuina i experiència gastronòmica que inclou la col·laboració de xefs com Diego Alías, Albert Adrià, Mateu Casañas, Oriol Castro o Eduard Xatruch.

El Canonge, restaurant que té al darrera la fundació AMPANS, es presenta com una oferta gastronòmica consolidada a Manresa, amb un enfocament totalment renovat, amb ampliació de l’equip i nova carta.

Assolint una nova línia gastronòmica sota la guia del cap de cuina Oriol Serra i amb l’objectiu d’oferir una experiència innovadora als comensals, aquest restaurant està treballant en una proposta que ha fet que Manresa rebi la visita de xefs d’alt prestigi com Albert Manso, sous xef del trencador local barceloní Tickets i que ara forma part de l’equip d’Albert Adrià i, les col·laboracions de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, dels emblemàtics restaurants Compartir i Disfrutar, a Cadaqués i Barcelona respectivament, i el xef i fundador del restaurant Ca l’Amador, Diego Alías.

Foto: Albert Manso, sous xef del Tickets, a la cuina del Canonge amb Oriol Soldevila.

Fidels al seu compromís amb les persones i el territori, en aquesta nova proposta gastronòmica el Canonge ha presentat una nova carta, que inclou les aportacions d’aquests xefs. Cada un d’ells, de forma solidària i aportant idees i talent, ha treballat conjuntament amb l’equip del restaurant manresà per sumar el seu nom a aquest projecte, que té l’origen en la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Així, les seves creacions es troben en l’actual oferta del restaurant i ja es poden degustar.

Foto: Diego Alías, xef de Ca l’Amador amb l’equip de cuina del Canonge

Per acompanyar els nous plats, es pot brindar amb una original llista de còctels ideada per la maître del Canonge, Eva Lazo, que ha apostat per ingredients de collita pròpia tan sorprenents com els vins Urpina, la cervesa Ètika o els formatges Muntanyola, de la fundació AMPANS. Nous espais i detalls, són també algunes de les novetats que es trobaran els clients d’aquest restaurant que ocupa a 16 persones, el 50 per cent amb discapacitat intel·lectual.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com