0 Shares 2023 Views 1 Comments

Voleibol Sant Fruitós de Bages

25 de gener de 2021
2023 Views 1

Per: ASFE

Després de més de 3 mesos d’absència,  aquest diumenge 17 de gener de 2021, la competició ha tornat al pavelló de Sant Fruitós de Bages.

 

El voleibol va ser un dels pocs esports que va poder començar a competir en aquesta temporada 2020-2021,  els partits van començar a finals de setembre, quan tot just s’havien disputat 3 jornades, l’esport es va haver d’aturar per les restriccions degudes a la Covid-19, i des de llavors al igual que quasi tot l’esport amateur, el voleibol també va haver d’aturar-se.

Foto: ASFE – Volei Sènior A F.

25

Des de llavors pràcticament tot l’esport català està aturat, malgrat les súpliques de les federacions i clubs que demanen poder reprendre almenys els entrenaments, fins a data d’avui totes les respostes han estat negatives.

Però hi ha algunes excepcions, com l’equip de voleibol de Sant Fruitós que milita a la Primera Divisió Catalana. Això ha estat possible doncs aquest equip està considerat d’àmbit estatal  i s’acull al reglament dictat pel Consejo Superior de Deportes que autoritza als seus equips inscrits a poder entrenar i competir. Aquesta llei en aquests moments està per sobre de la dictada pel Procicat. Així doncs les jugadores tenen permís per entrenador i per poder jugar, això sí, amb totes les mesures necessàries. Jugar amb mascareta, no utilitzar els vestidors, no a l’entrada de públic al pavelló, neteja sovint de la pilota de joc, certificats d’autoresponsabilitat, etc.

Així doncs, les noies del Sènior A ,  del Voleibol Sant Fruitós, aquest cap de setmana han tornat a la competició, i ho van fer davant d’un Volei Prat, que no va poder seguir el ritme de les fruitosenques en cap moment, imposant-te el Voleibol Sant Fruitós per un 3-0.

Aquesta setmana continuaran els entrenaments i el cap de setmana està previst el partit que enfrontarà el Volei 6 Manresa amb el Voleibol Sant Fruitós. Aquest partit serà dissabte 23 de gener a les 16,00.

Esperem que aviat puguem tornar a gaudir dels partits i entrenaments que tant trobem tots a faltar.

 

 

1 Comentari

  1. Bones,
    M’agradaria jugar al equip de voleibol femeí, soc del 2002 i tinc 19 anys. Vaig jugar l’any pasat a voley durant 6 mesos mes o menys.

    Reply

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com