0 Shares 757 Views

Viu el comerç a Sant Fruitós. Sumem entre tots!!

5 d'abril de 2018
757 Views

La passada setmana, amb motiu de la II Setmana del Comerç que promociona la Generalitat de Catalunya, Sant Fruitós Comerç Actiu va realitzar diversos actes, els quals van resultar un gran èxit per a la nostra població:

1. Una xerrada per tractar el tema ET MEREIXES QUE ET COMPRIN? Claus per a una experiència de compra satisfactòria, a càrrec de l’expert d’ESCODI, Andreu March, el la qual van assistir-hi trenta comerços associats.
2. Una xerrada, a càrrec de la Policia de Proximitat dels Mossos d’Esquadra, per tractar el tema SEGURETAT EN EL COMERÇ, a la qual també va assistir el cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages. Vàrem rebre l’assistència de vint comerços associats.
3. Finalment, una activitat familiar, divertida i amena a la qual vàrem anomenar TROBA EL CLICK PERDUT.

A l’interior de cada comerç participant hi havia un click amagat i es tractava de trobar-lo. Cada participant disposava d’una butlleta amb una sèrie de caselles en que calia emplenar cada una amb el click corresponent a cada comerç. Un cop emplenades totes les caselles calia portar la butlleta al Nexe, amb motiu que el dia 24 de març de 2018 de 6 a 7 de la tarda, vàrem entregar obsequis als participants i vàrem realitzar un sorteig d’un lot de Playmobil, acte al qual van participar-hi més de 200 nens i nenes de la nostra població, tot i el mal temps que vàrem tenir aquella tarda; als qual agraïm la seva participació.

Sant Fruitós Comerç

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com