0 Shares 260 Views

Visca el Barça i mori la covid

2 de març de 2021
260 Views

Text: Jordi Morros  Foto:  Arek Socha a Pixabay

Per circumstàncies que ara no venen a compte ha estat desconnectat del que passava al món durant uns quants dies. O sigui, que no m’he assabentat ­–“enterat” que en diríem de forma col·loquial així de bones a primeres- de res. Coses que passen. He estat vivint al meu món i al que m’envolta, sense parar gens ni mica d’atenció, perquè no tenia pas temps ni ganes, a què passava amb la covid, si evolucionava bé o malament; si ja hi havia pacte per formar govern o no després d’aquestes últimes eleccions tan estranyes, –crec que no encara, oi?; o senzillament què havia fet el Barça. I com això, tot.

No ho dic pas com si tot això fos un mèrit. Al contrari. Per la meva professió i per la curiositat que em genera tot el que passa al meu voltant intento estar informat del que es cou i del que m’afecta i ens afecta a tots. La covid ens afecta, la formació d’un govern també ho farà d’una forma o una altra, i el que faci el Barça la veritat és que ja ni m’ocupa ni em preocupa, i encara menys després de viure les sis copes de Guardiola. Mai més no ho tornarem a veure. No soc d’aquells que pensen que la ignorància és un bon company per anar per la vida i que et genera menys estrès i preocupacions. Podríem discutir si en algun moment puntual pot comportar certa tranquil·litat, però no, la ignorància i no saber què passa al teu voltant i no implicar-te per canviar allò que no funciona és, sobreot, insolidaritat, individualisme, tan sem fotisme… I així no es va enlloc.

Estar ben informat et dona criteris per escollir, triar, analitzar opinar i això et permet formar-te com a persona i també la possibilitat de formar part d’un col·lectiu perquè sols, un a un, no ens en sortirem com ha demostrat, per exemple, la covid. O tots portem mascaretes o es continuarà escampant, i tan sols que n’hi hagi un que no en porti l’acció responsable de la resta no serveix per a res.

Per això em torno a connectar al món després d’aquest parèntesi obligat per les circumstàncies. Deixo de banda la ignorància, que no m’aporta res, i torno a posar-me al dia que és que ens fa rotllar de veritat. Per cert, visca el Barça i mori la covid.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1620
25 views
25 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
30 views
30 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Les cròniques d’en Gregori Partagàs
39 views
39 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs

Galdric Sala - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com