0 Shares 709 Views

Victòries dels germans Ubach i Ramon Brucart al català de Bellpuig

9 d'abril de 2019
709 Views

Es va disputar al circuit de la localitat urgellenca de Bellpuig la segona prova del Campionat de Catalunya de Motocròs, amb victòries del bagencs Salvador i Simeó Ubach Sala i de Ramon Brucart Sanchez.

A la categoria MX Sots 18 4T. Salvador Ubach del M.C. Baix Llobregat i amb KTM, es va imposar en les dues manegues, igual que el seu germà Simeó que amb Husqvarna també va fer el doblet a la categoria MX 2, mentre Oriol Casas amb KTM, abandonava en la primera i era cinquè a la segona.

A la categoria MX 3, Ramon Brucart del M.C. Can Taulé, amb Suzuki, era segon i primer, amb una lluita amb el vallesà Joel Lozano, que invertia les posicions, però que el santfruitosenc s’enduia la victòria per diferencia de temps.

A la categoria MX Élite, Lluís Riera amb Yamaha, era quart amb les dues manegues.
La classificació provisional del campionat, a la categoria MX Sots 18, Salvador Ubach, que només ha participat en una prova, es quart. A la MX 2, Simeó Ubach és el lider amb 95 punts, i Oriol Casas quart amb 41 punts. A la MX 3 Ramon Bucart lidera la classificació empatat a 90 punts amb Joel Lozano. I a la MX Élite, Lluís Riera és tercer.

La tercera cita de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs tindrà lloc el 28 d’abril al circuit berguedà d’Olvan.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com