0 Shares 970 Views

Vicenç Llorens, presentat oficialment com a candidat de Junts per Sant Fruitós a l’alcaldia de Sant Fruitós de Bages

7 de febrer de 2019
970 Views

Dimecres 30 de gener de 2019. En una Sala Polivalent del Nexe-Espai de Cultura plena, la candidatura de Junts per Sant Fruitós ha presentat al que serà el candidat a l’alcaldia de Sant Fruitós de Bages: Vicenç Llorens Concustell.

Una hora abans de l’acte, el mateix Vicenç Llorens acompanyat del 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, han inaugurat el local de campanya situat a la Carretera de Vic nº46, davant de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

En la seva presentació, Vicenç Llorens ha volgut dirigir-se als santfruitosencs convençut que “després de 8 anys, ara ha arribat el moment de recuperar l’alcaldia de Sant Fruitós de Bages”. Finalment ha acabat prenent el fil d’una frase que diu “que en aquesta vida hi ha dos tipus de persones, les que deixen emparenta i les que trepitgen”. Per acabar declarant que “d’empremta no se si en deixaré mai, però estic segur que no trepitjaré ningú i que construirem un poble tolerant, més participatiu i obert als ciutadans”.

Durant l’acte, a part de la intervenció d’Artur Mas, qui ha volgut desitjar tota la força i encerts a Vicenç Llorens destacant “la necessitat de construir projectes pel municipi i els seus ciutadans” també s’ha comptat amb la presència de David Bonvehí, president del PDeCat, qui li ha donat forces per tal que “Sant Fruitós es torni a obrir a la resta de la comarca”. Josep Vives, reconegut advocat i periodista, i amic de Vicenç Llorens, ha estat l’encarregat de fer de mestre de cerimònies.

La presentació ha comptat amb una gran afluència de santfruitosencs i santfruitosenques que han volgut viure de prop la posada en marxa de la candidatura. Al final de l’acte, tothom qui ho ha desitjat s’ha pogut acostar als protagonistes per intercanviar unes paraules amb Vicenç Llorens i compartir un petit piscolabis per posar el punt i final a la presentació.

Junts per Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València
105 views
105 views

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València

Agència Catalana de Notícies - 23 de febrer de 2024
Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
412 views
412 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
335 views
335 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com