0 Shares 630 Views

Vicenç Llorens, ha renunciat a la seva acta de regidor.

7 de juliol de 2020
630 Views

Per: Junts per Sant Fruitós.

Sent fidels a la nostra política de transparència vers la ciutadania, des de Junts per Sant Fruitós volem informar a tots els veïns i veïnes del municipi, que el nostre Regidor Vicenç Llorens, ha renunciat a la seva acta de regidor com a conseqüència de la inesperada recaiguda de la seva malaltia.

Per aquest motiu i després d’una serena reflexió personal i d’una compartida visió de grup i seguint els consells dels professionals sanitaris ha pres una dedició personal difícil sempre prioritzant i fent prevaler els interessos del poble, per davant de la il·lusió personal i la gran honra que atorga estar al servei de la comunitat.

Des de Junts per Sant Fruitós volem agrair-li la tasca de tots aquests anys, la dedicació i la implicació amb el partit demòcrata i amb tota la seva política municipalista, així com la seva generositat, entrega i escolta al ciutadans i ciutadanes del municipi durant tot aquest temps.

Volem i li desitgem una ràpida recuperació i encoratjant-lo a seguir el camí iniciat junt als seus companys i companyes de grup i que ens segueixi aportant els seus coneixements, capacitats i saber estar.

T’esperem per seguir avançant. Gràcies Vicenç per la teva tasca i la teva generositat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com