0 Shares 1228 Views

VI Pessebre Vivent de l’escola Monsenyor Gibert

16 de gener de 2019
1228 Views

El passat 15 de desembre va tenir lloc el VI Pessebre Vivent de l’escola Monsenyor Gibert.
Com a novetats importants d’aquesta edició hem de destacar: nous decorats per a totes les escenes que componien el pessebre i el van fer més lluït. Nova estructura metàl·lica per a l’establia per tal de fer-la més segura. També es va incorporar una escena nova: les cosidores.

Així doncs les escenes aquest any van ser: àngels, dimonis, pastorets, artesans, romans, cosidores, haima i establia.

Enguany hi van figurar uns 80 alumnes de l’escola des de P3 a 6è, als quals volem agrair la seva participació sense la qual el pessebre no hagués estat possible.
Els beneficis obtinguts amb les aportacions voluntàries a l’entrada del recinte i a través del “pou dels desitjos” ubicat (també com a novetat) a la meitat del recorregut, han estat destinats íntegrament a la Marató de TV3. Es van recaptar un total de 479€.

Des de l’Ampa Monsenyor Gibert volem agrair a les mares i pares que han col·laborat a fer possible aquest Pessebre Vivent amb tota la feina que comporta ja sigui als dies previs preparant els decorats, al muntatge i desmuntatge i durant el pessebre.
També volem agrair la col·laboració desinteressada a la granja Les Pedreres que ens deixen els animals (ruc, poni, gallines, conills, oques i xais), al Museu de Sant Fruitós de Bages i a l’Ajuntament que ens van deixat material divers.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com