0 Shares 472 Views

Una setmana ben boja de Carnestoltes

2 de març de 2021
472 Views
Text i fotos: Escola Paidos  / Educació Infantil

 

Aquest any, tot i la situació que estem vivint, els nens i nenes d’Educació Infantil no se’n perden ni una!! Així que han celebrat la tradicional festa del Carnestoltes!! Va ser una setmana molt divertida!

 

El passat 8 de febrer va començar, com ja és tradició, la setmana dels disbarats. Cada dia de la setmana havien de venir de casa amb una consigna determinada: un mitjó de cada color, un pentinat divertit, una camisa del pare o la mare, anar en pijama…

A més a més, els nens i nenes més petits, cada dia de la setmana van crear un complement utilitzant una tècnica artística i plàstica diferent fins a tenir completa una disfressa de pallasso: dilluns una corbata, dimarts un barret i dimecres unes flors. D’aquesta manera, el dijous van marxar cap a casa amb tots els accessoris que havien anat fent durant tota la setmana.

Finalment, divendres, com a fi de festa, van celebrar el Carnestoltes! Cadascú va poder venir disfressat del què més li agradava. Hi va haver molta diversitat de personatges molt divertits: súperherois, princeses, personatges de contes, pirates, ballarins i ballarines… Van acabar amb un gran ball al gimnàs com a fi de festa! Van gaudir moltíssim i s’ho van passar pipa! Quina setmana més boja!!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com