0 Shares 760 Views

Una princesa i un cavaller a Paidos

30 d'octubre de 2018
760 Views

Celebrem l’inici de curs! Aquesta història que us vull narrar, va passar un dia 15, de tal mes com aquest.

En un tres i no res, ens vam traslladar en una època on trobadors i joglars viatjaven pels regnes, cantant i explicant les històries més rellevants.

Al pati de l’escola vam trobar un cavaller, el seu ajudant i una astuta princesa, que ens van endinsar en l’Edat Mitjana, la que ens acompanyarà durant tot aquest curs. Vam gaudir d’un espectacle on la màgia i l’amor tenien un paper ben important. Acompanyats per donzelles i escuders, vam trotar sobre els cavalls, entre els boscos de les nostres contrades.

Envoltats d’aquesta temàtica tant especial, vam donar la benvinguda al nou curs, i alguns nens i nenes, en representació de tots els companys, van presentar els projectes que estem desenvolupant a l’escola.

Els alumnes que van realitzar les proves de Cambridge, van rebre el reconeixement de professors i companys, amb el lliurament de diplomes, ja que com acostumem a dir, I dreamt big, I did bigger!

La xocolatada va ser el punt i final d’aquesta celebració en la que alumnes, personal docent i famílies vam poder-nos reunir i compartir el desig de gaudir d’aquest nou curs escolar. Conte contat, conte acabat, però en aquest cas, conte que just ha començat.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com