0 Shares 396 Views

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Manresa

19 d'abril de 2023
396 Views
  1. Dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en l’incendi i han rescatat cinc persones del bloc

Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi d’habitatge al número 44 del carrer del Remei de Dalt, a Manresa (Bages), on una persona ha perdut la vida.

L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 04.41 hores, estava completament desenvolupat al segon pis d’un habitatge unifamiliar de tres plantes. Els Bombers de la Generalitat han activat dotze dotacions per treballar en aquest incendi, han treballat amb línia d’aigua exterior i interior, i han rescatat cinc persones que estaven a l’interior del bloc.

A l’interior del segon pis hi havia molta càrrega de foc, fet que ha complicat l’extinció de l’incendi, i un cop ha baixat la càrrega els Bombers han fet recerca de possibles víctimes a l’interior i han localitzat el cos sense vida d’una persona al segon pis, amb un gos i un gat també finats.

Un cop extingit l’incendi, els Bombers han fet revisió i ventilació de l’edifici. El foc ha cremat completament el segon pis, parcialment el tercer pis i el primer pis ha quedat afectat per l’aigua. Els Mossos d’Esquadra, que hi han desplaçat tres patrulles, s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació de les causes de l’incendi.

En el dispositiu han treballat també amb quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han avaluat 8 persones que han considerat il·leses.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com