0 Shares 716 Views

Una nova setmana cultural

9 de maig de 2019
716 Views

Un nou curs i una nova setmana cultural, aquesta vegada dedicada a l’alimentació saludable, projecte que hem treballat al llarg del primer i segon trimestre.

Entre els dies 8 i 12 d’abril, just abans de començar les vacances de setmana santa vam dedicar la major part de les hores a fer activitats relacionades amb aquest tema.

Vam visitar una exposició que teníem a l’escola : colors i gustos a la cuina on vam poder veure, tocar i olorar llavors, herbes aromàtiques i espècies que utilitzem en l’elaboració d’alguns plats. Vam fer una gimcana que consistia en superar diferents proves relacionades amb els aliments: tastar, olorar, classificar, endevinar…Vam preparar una presentació divertida del nom de la classe i la vam compartir amb la nostre classe amiga.

Alguns pares i mares de l’escola i també l’Enric Rafart van venir a l’escola per parlar-nos de temes molt interessants tals com: l’apicultura, els horts familiars, l’ofici de cuiner, la dieta saludable… Vam passar pel laboratori per fer i comentar uns quants experiments on hi havia algun aliment com a protagonista. Els alumnes de 4t van fer una visita comentada per l’hort pels seus companys de P5, cicle inicial i 3r.

Totes les classes també vam fer un recorregut per l’escola per poder veure i treballar els murals que hi havia penjats on es podia veure la comparativa de la quantitat de sucre que tenen els diferents aliments que consumim.

I com cada curs les bibliotecàries han col·laborat i hem pogut anar a la biblioteca a visitar i treballar l’exposició Menja bé, tu hi guanyes.
Ens ho vam passar molt bé i hem après moltes coses!!!

I per poder compartir tota aquesta feina amb les famílies el divendres dia 12 es fa una jornada de portes obertes en la que pares , mares, avis…poden entrar a l’escola i visitar els espais, parlar amb els mestres….

Ja veieu és una manera molt interessant d’acabar el trimestre.
Ara ja estem pensat en el tema que treballarem el curs vinent.

Escola Monsenyor Gibert

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com