0 Shares 419 Views

Una iniciativa de la revista Panenka guardonada amb el 8è Premi Riudor

25 de gener de 2020
419 Views

El vuitè Premi Riudor als Valors en l’Esport que atorga la Sant Fruitós Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages es lliurarà avui 25 de gener, al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós a l’acte que començarà a les 8 del vespre.
El Premi corresponent a l’any 2019, ha estat atorgat per la SF Escola de Futbol a la revista impresa del món del futbol Panenka per la seva iniciativa de “Las batas más fuertes”.
El projecte es du a terme conjuntament amb diferents centres hospitalaris i clubs de futbol i es tracta de transformar les samarretes de diversos equips en bates obertes pel darrere com les que es fan servir per part dels malalts habitualment a hospitals i clíniques.
Aquestes samarretes transformades en bates, es regalen a nens i joves ingressats amb malalties habitualment de llarga durada i, sovint, en centres especialitzats en oncologia que les passen a fer servir de forma diària.
El president de la SF Escola de Futbol David Vila, explica així el per què d’atorgar el 8è Premi Riudor a la revista Panenka i les seves “Bates més Fortes”: “Des que vàrem conèixer aquesta iniciativa de la gent de Panenka, vàrem tenir molt clar que l’havíem de premiar, perquè exemplifica d’una manera molt clara, la il·lusió que pot transmetre un element tan senzill però a l’hora tan significatiu com és una samarreta de futbol, als nens que passen hores i dies als hospitals perquè pateixen malalties greus. En aquest cas, el futbol va més enllà de l’esport o la competició i aquest és i ha estat sempre l’esperit dels Premis Riudor, el de posar en valor l’esport com a eina social, formativa i des transmissió de valors. Per nosaltres el més important és la vàlua de la seva iniciativa més enllà de la seva transcendència pública i notorietat i així, de la mateixa manera que hem premiat esportistes individuals, alguna ONG, o institucions com el Comitè Internacional Olímpic, guardonem ara aquesta útil iniciativa de la revista Panenka”.
David Vila

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Foto record. 2012 capsula del temps.
38 views
38 views

Foto record. 2012 capsula del temps.

Jaume Grandia - 25 de maig de 2022
Parlem amb Mercè Vendrell
262 views
262 views

Parlem amb Mercè Vendrell

Redacció - 25 de maig de 2022
El racó del lector.
24 views
24 views

El racó del lector.

Redacció - 25 de maig de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com