0 Shares 755 Views

Una delegació d’alumnes francesos visita l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

31 d'octubre de 2018
755 Views

Un grup de 35 estudiants francesos han visitat aquest dimarts l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages on han estat rebuts per l’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, i per l’Hereu de Sant Fruitós de Bages, Roc Grandia.

Els alumnes han estat rebuts a la sala de plens de l’ajuntament on se’ls ha donat la benvinguda al municipi. Durant la presentació feta en francès, l’alcalde els ha explicat el significat de l’escut i de la bandera de Sant Fruitós de Bages, i seguidament han pogut comentar diversos aspectes sobre el municipi com són les nostres festes i alguns dels llocs més destacats per visitar. Per la seva part, l’hereu de Sant Fruitós, els ha explicat quina és la seva funció i la de la pubilla com a representants del municipi.

Aquests joves, que actualment cursen l’equivalent al 4rt d’ESO i 1er de Batxillerat, han arribat a Sant Fruitós de Bages fruit de l’itinerari de Batxibac que s’està realitzant a l’IES Gerbert d’Aurillac. Durant aquesta setmana els alumnes procedents del Lycée Jean Giraudoux de la ciutat de Châteauroux, viuran a casa de famílies del poble que han optat per participar en aquest intercanvi i que més endavant portarà els alumnes de l’IES Gerbert d’Aurillac a viatjar a França.

L’objectiu de l’intercanvi és alhora lingüístic i cultural i serveix per millorar el nivell de francès oral de l’alumnat de primer de batxillerat francès i de 4t d’ESO.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
76 views
76 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
143 views
143 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Menuts de bestiar
33 views
33 views

Menuts de bestiar

Miquel Puig Soler - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com