0 Shares 906 Views

Una altra de “BONA”

11 de juny de 2021
906 Views
Per: Francisco Martínez Romero

Quatre persones de Sant Fruitós de Bages s’han quedat sense feina aquest esti, per la nefasta gestió dels concursos convocats per fer-se càrrec de la gestió del bar de les piscines i camp de futbol.

Gent que som del poble ens presentem als concursos i s’adjudiquen a gent de fora.

Tenint ja una oferta, des de l’ajuntament s’ha trucat per telèfon als negocis del poble (bars i restaurants), amb la que tenen al damunt amb la pandemia, per si se’n volien fer càrrec, com si no hi hagués cap candidat, quan, repeteixo, tenien damunt la taula una candidatura solvent, la respostes rebudes van ser negatives.

En primera convocatòria es va presentar una persona del poble, amb amplia trajectoria,demostrable i demostrada, de molts anys, en treballs de hosteleria, el suficient per portar aquest chiringuito de les piscines i camp de futbol i no s’adjudica, diuen, per falta d’experiència (!)

En segona convocatòria es presenten dos candidats del poble per gestionar i un altre de fora, i li otorguen a la empresa de fora, atenció: una empresa de Calafell dedicada principalment a esdeveniments teatrals!!! tal com diuen a la seva web.

Aquest ajuntament sembla ser que no vol que la gent de tota la vida del poble, o almenys alguna gent, gestioni els bars del poble, com per exemple, el nexe, piscines, camp de futbol o el pavelló d’esports. Per pagar impostos sí, per portar negocis no, millor la gent de fora.

A més es gasten els diners del poble en sortir a la televisió. Després diuen que ho fan tot per el poble.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
98 views
98 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1392 views
1392 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1236 views
1236 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com