0 Shares 539 Views

Un reglament de l’esplai d’avis que no té en compte necessitats

3 de novembre de 2019
539 Views

Al ple del 17 d’octubre de 2019, l’equip de govern va portar a aprovació la modificació del reglament de l’Esplai d’Avis de Sant Fruitós de Bages.
L’Esplai és un espai que té una funcionalitat important per a la gent gran del poble, ja que actua com a punt de trobada i reunió i com a espai de relació i de detecció de situacions de necessitat.
En aquesta ocasió, ERC ha votat en contra per motius diversos:
– Segueix sense regular l’obertura de l’esplai dels avis en diumenges, només ho deixa a expenses que l’entitat promogui activitats extres. Des d’ERC demanem que TOTS els diumenges i tot l’estiu estigui obert a la gent gran del poble, sobretot quan hi hagi onades de calor!
– L’equip de govern no ha mostrat cap interès en reunir-se amb la resta de grups per poder-ne parlar prèviament ni tampoc recollit cap de les aportacions fetes en la comissió informativa. Des d’ERC reclamem poder treballar conjuntament qüestions que afectin directament la qualitat de vida dels santfruitosencs i santfruitosenques.
– ERC Sant Fruitós considera que l’esplai dels avis és un servei públic bàsic, i valorem la seva tasca de forma molt important, però que cal posar en valor i dignificar-ne la feina. Ja va sent hora que la persona que atengui el servei ho pugui fer de forma regulada i no mitjançant voluntariat, que ha de ser complementari, però no únicament.
Per això ERC es va posicionar en contra d’aquest reglament, perquè no havia estat consensuat, perquè no van voler atendre a cap de les propostes de millora fetes, i perquè no recollia necessitats importants que veïns i veïnes del poble ens han manifestat, com l’obertura tots els dies de la setmana, inclòs el diumenge, i durant tot l’any, i, sobretot, en moments d’excepcionalitat com onades de calor, en que normalment resta tancat.
Lamentant una vegada més que el tarannà de l’equip de govern no sigui el del consens sinó el de tirar pel dret amb els assumptes de la vida de Sant Fruitós de Bages.
Des d’ERC seguim treballant, formulant propostes en positiu i argumentant, sempre, el nostre posicionament.
ERC Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1703 views
1703 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
50 views
50 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com