0 Shares 1011 Views

Un grup de 18 professors del projecte Erasmus visiten l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

13 de març de 2018
1011 Views

L’Alcalde, Joan Carles Batanés i la Regidora d’Ensenyament Mónica Cruz han rebut a 18 professors del projecte Erasmus, finançat per la Unió Europea, en el qual participa l’Institut Gerbert d’Aurillac del municipi.

El projecte consisteix en preparar un conjunt d’activitats en comú entre diferents centres de secundària de diversos països europeus al llarg dels cursos 2017-18 i 2018-19. En aquest cas, el nostre municipi s’ha agrupat amb centres educatius d’Àustria, Holanda, Portugal, Turquia i Finlàndia.

Les activitats pels alumnes consisteixen en projectes a l’aula sobre diferents temes: salut, ecologia, població… els quals són treballats en llengua anglesa.

La recepció a l’Ajuntament forma part de la trobada de preparació per als professors, la qual han fet acompanyats del Director de l’Institut, Lluis Virós, i el professor encarregat de projectes d’intercanvi d’Erasmus, Manel Sánchez, i en ella l’Alcalde i la Regidora els hi ha explicat en anglès diversos temes generals del municipi, com les festes, les empreses més rellevants, els centres educatius del poble, i també temes organitzatius municipals.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com