0 Shares 1925 Views 4 Comments

Un bon polític, Sr. Vicenç

21 de juny de 2020
1925 Views 4

Per: Dani Casas

– És molt trist carregar les culpes de les morts a la residència per la gestió dels seus companys regidors.

És molt trist acusar els seus conciutadans de pressionar als veïns per recollir firmes, com també ho és, deixar entreveure que els seus veïns i amics no tenen criteri per decidir si volen signar o no volen signar.

És molt trist acusar els presidents de les entitats d’actuar sense el consens de les juntes i els socis.

Si, és molt trist perquè amb aquestes paraules, fa molt de mal a molta gent que es desviuen pel benestar del poble.

I el que encara és més trist, és utilitzar una malaltia per fer política, vostè l’ha utilitzat en el transcurs d’aquesta pandèmia al no assistir al primer ple al pavelló al·legant, i motiu cert, que la seva situació era de risc davant del Covid_19, però no entenc com uns dies després i per tal de fer política aquest risc ha desaparegut.

És trist que aquesta malaltia ja la va utilitzar per fer política a la darrera campanya electoral, i no n’ha après.

Un bon polític sap que ha d’estar al 100% per donar-ho tot pel seu poble, i si per desgràcia una malaltia li ho impedeix, el més sensat és fer un pas al costat i fer costat a els seus nous companys.

Per mi la definició d’un bon polític ha estat el Sr. Joan Badia, company dels seus socis de govern d’ERC, alcalde de Callús fins fa uns dies, que quan va fer falta va defensar el seu poble posant-se davant de les càrregues policials de l’1 Octubre, i ara, i per culpa de problemes de salut, ha renunciat al càrrec d’alcalde.

Això és ser un bon polític, però per ser-ho, primer un ha de saber cuidar-se i estimar-se a un mateix i crec que vostè no ho fa, i si no ho fa per vostè, ho farà pel poble?

4 Comentaris

 1. Utilitzar una malaltia per fer política? De veritat Dani? Quina cara i quina poca vergonya que tens, ja veig que per guanyar uns quants seguidors si val tot, a veure si aprens tu a ser una mica mes ètic i a tenir una mica de moralitat, molt lleig que hagis dit això i molt lleig que ho hagueu publicat. Per mi un bon periodista es aquell que diu la veritat i no utilitza el populisme.

  Reply
 2. Utilitzar una malaltia per fer política? De veritat Dani? Quina cara i quina poca vergonya que tens, ja veig que per guanyar uns quants seguidors si val tot, a veure si aprens a ser una mica mes ètic i a tenir una mica de moralitat, molt lleig que hagis dit això i molt lleig que ho hagueu publicat. Per mi un bon periodista es aquell que diu la veritat i no utilitza el populisme.

  Reply
 3. Aquest escrit es una vergonya i, encara més, que montpeità ho publiqui. Per començar vostè no és ningú per parlar de la salut d’una persona, què passa, que el ser polític és una diana? No. S’equivoca en parlar de la vida personal del Sr. Vicenç, suposu que es fàcil atacar per aquí perquè en l’àmbit professional no se li pot dir res. Diu que les paraules fan mal però vostè es creu amb el dret d’assenyalar-lo. Em sorpren el final del text, ve a dir que com que està malalt és millor que plegui, és a dir, deixar de fer vida normal. Si mai té aquesta malaltia, que espero que no, els metges recomanen seguir fent vida normal fins que el cos et digui prou, és de ser molt valent no haver tirat la tovallola i entregant-se al poble tot i tenir càncer. Ell mira per ell, per això treballa pel poble, però també mira pel poble, perquè si el conegués sabria que una gran virtud que té és que mira abans pels altres que per ell (coneixent els límits). Aquest escrit es vergonyós i penós, em decepciona que hi hagi gent així al meu poble.

  Reply
 4. Em resulta vergonyós i molt denigrant que Montpeità hagi permés publicar aquest escrit. Amb quin dret us creieu per publicar algo així? Durant aquesta etapa política hem rebut insults, acusacions, menyspreus i faltes d’ètica i moralitat, però ara us heu passat. En cap moment hem criticat cap comentari dels que ha fet la gent descontenta amb la Moció, doncs enteniem el descontentament de molts, però d’aquí a posar-vos amb una malaltia com aquesta no té nom. Per molta actualitat i populisme que us doni qualsevol comentari contrari al govern actual no es juga amb la salut de ningú. Es nota que no has tingut a ningu a casa teva que s’estigui debatent entre la vida i la mort. Perquè si així fos no hauries tingut la vergonya d’escriure el que has escrit. Et penses que en el seu estat no s’hauria pogut quedar a casa? No hauria pogut gaudir de la seva familia? No hauria pogut escollir no tenir tensió i maldecaps per intentar fer el que sigui pel poble? Doncs sí, podria però tot i els diagnostics ha preferit dedicar el seu temps al poble, al que porta fent des que estava a l’AAVV de Pineda i des de fa 9 anys a l’ajuntament. Si us paressiu a parlar amb ell us adonaria-ho de la manera amb la que es desviu per la gent, molt per davant d’ell primer són els altres.. només vull fer una pregunta; com hauries reaccionat si el teu pare es trobés en aquesta situació de salut i algu escribís el que tu has escrit? A partir d’ara i abans de publicar res més feu el favor de tenir una mica d’empatia amb la gent i amb les seves families, perquè no només la nostra familia es troba amb aquesta situació, per desgràcia cada vegada afecta a més persones i per molt que ho dediqueu al senyor Vicenç ( al meu pare) les vostres paraules poden ferir els sentiments de moltes persones.
  Gràcies per la vostra sensibilitat!

  Reply

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris ASFE del cap de setmana
202 views
202 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 29 de setembre de 2023
Editorial 1657
563 views
563 views

Editorial 1657

Redacció - 29 de setembre de 2023
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Pilar de la fonda
70 views
70 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com