0 Shares 296 Views

UN ANY DESPRÉS EL NOSTRE POBLE NO HA MILLORAT EN RES

19 de juny de 2021
296 Views
Text: Gent fent Poble

 

Un any després de la formació del govern Tripartit -ERC-PSC-JUNTS- el municipi de Sant Fruitós de Bages no ha millorat en cap aspecte. Aquest és el trist balanç d’una realitat que es copsa en l’estat dels carrers i places, en l’aturada d’obres i en la manca d’inversions. A banda d’un balanç social i de reactivació per la pandèmia que no s’ha vist per enlloc. En 12 mesos han estroncat un municipi actiu i referent a la comarca, aplicant polítiques mediocres i sense un rumb de futur.

Gent fent Poble pot repetir ara allò que ja va dir pels 100 dies de govern Tripartit i que llastimosament per a tots els veïns i veïnes s’ha complert:

– S’HAN REDUÏT DRÀSTICAMENT ELS ELEMENTS DE PARTICIPACIÓ I DE TRANSPARÈNCIA

– S’HAN FRENAT INVERSIONS APROVADES I AMB FINANÇAMENT

– NO HAN SABUT DONAR CONTINUITAT A EXPEDIENTS QUE ESTAVEN EN MARXA

– S’HAN ATURAT LÍNIES D’AJUT PEL CORONAVIRUS

– NO S’HA DESENVOLUPAT NI UNA SOLA POLÍTICA EFECTIVA ENVERS LA COVID-19

– NO HAN PRESENTAT EL SEU PLA D’ACTUACIÓ MUNICIPAL QUE VAN PROMETRE

– FALLA LA GESTIÓ POLÍTICA DELS SERVEIS AL CIUTADÀ

– LA DEIXADESA D’AQUEST NOU GOVERN ES TRASLLADA A L’ESTAT DELS CARRERS, DELS PARCS I A L’ESTAT D’ÀNIM DELS CIUTADANS, I A LA IMATGE DEL NOSTRE MUNICIPI

Les dades econòmiques també han empitjorat, doblant-se els terminis de pagament a proveïdors, reduint-se l’estalvi net, reduint la inversió pressupostària i augmentant l’endeutament sense afrontar cap inversió nova.

El Síndic de Greuges i la GAIP han obert expedients a l’Ajuntament, que tenia fins ara una trajectòria immaculada davant d’aquests ens i ens trobem amb molta opacitat en les contractacions municipals.

La involució del nostre poble és palpable i ni un sol motiu dels quins es van esgrimir per justificar la moció de censura ha resultat ser veritable.

Gent fent Poble va presentar un paquet de mesures financeres per les Ordenances Fiscals amb la finalitat de reactivar el nostre municipi i va proposar un llistat d’accions per superar la crisi generada per la Covid-19, essent sempre tot rebutjat pel Tripartit i no oferint alternatives dignes a canvi.

Un any després tornem a dir: de veritat que els veïns i les veïnes de Sant Fruitós necessitàvem una moció de censura per fer fora del govern a GfP ?

GENT FENT POBLE SOM L’ESPERANÇA DE FUTUR PER A SANT FRUITÓS DE BAGES

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com