0 Shares 238 Views

Últims dies per participar en el 19è Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages

24 de novembre de 2020
238 Views

Per: Anna Gorchs – Catpress -Rotary Club Manresa

El termini per participar en la 19a edició del Premi Simeó Selga que convoca el Rotary Club de Manresa-Bages i que contribueix a fer realitat projectes d’interès social impulsats per entitats i associacions de la comarca està obert fins dilluns vinent, 30 de novembre. El guardó, que compta amb una llarga i consolidada trajectòria, possibilita que el teixit associatiu de la comarca obtingui finançament per poder tirar endavant projectes d’interès social de característiques molt diverses. Per això el Rotary Club de Manresa-Bages anima les associacions de la comarca de caràcter cultural, assistencial, esportiu o de característiques similars a presentar la seva candidatura.

En el context actual de crisi sanitària per l’expansió de la covid-19, l’edició d’enguany pren més sentit que mai ja que la tasca d’entitats i associacions pot contribuir a pal·liar els efectes de la pandèmia.

Els aspirants al premi, dotat amb 6.000 euros, han de fer arribar el seu projecte a info@rotarymanresabages.org. Es poden consultar les bases completes de la convocatòria d’enguany en aquest enllaç.

Un jurat integrat per representants de l’Ajuntament de Manresa, el Col·legi de Metges, Regió7, el Consell Comarcal, el Fòrum Econòmic de la Catalunya Central i la FUB serà l’encarregat d’escollir el projecte guanyador. El premi es lliurarà en el decurs de la tercera edició de la Gala Simeó Selga, encara en una data i un format per determinar, que serà en funció de l’evolució de la pandèmia.

Gràcies al Premi Simeó Selga, en edicions anteriors han fet realitat els seus projectes l’Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l’Associació Misteriosa Llum, l’ONG Arc de la Solidaritat, la Residència de Navarcles, els Tallers Musicals d’Avinyó, el Banc dels Aliments de Manresa, l’Associació Síndrome d’Asperger de la Catalunya Central, l’Associació per a la Reeducació Auditiva dels Nens Sords – ARANS, la Comunitat de Sant Egidi, Els Carlins, AMPANS, #Invulnerables, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà i Solsonès en dues ocasions, la residència del barri de la Sagrada Família de Manresa i el Servei d’Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central.

Simeó Selga Ubach (Manresa, 1914 – 2010), va ser un dels manresans més destacats del segle XX i inicis del XXI. La seva llarga trajectòria i el compromís amb la família, les persones, la llengua i el país, li van fer desplegar una intensa activitat en molt diversos àmbits, entre els quals la pediatria i l’assistència sanitària, la pedagogia, la dinamització social i cultural, la política, les tradicions i el folklore, les arts i les lletres, la història i el patrimoni cultural.

El Rotary Club de Manresa dedica a aquest pediatre manresà el premi en reconeixement al seu activisme cívic, social, cultural i polític.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Josep i els seus germans,
27 views
27 views

Josep i els seus germans,

Redacció - 24 de setembre de 2021
El racó del subscriptor. Res a comunicar.
419 views
419 views

El racó del subscriptor. Res a comunicar.

Redacció - 24 de setembre de 2021
Foto record – Diada Nacional 2006.
29 views
29 views

Foto record – Diada Nacional 2006.

Redacció - 24 de setembre de 2021
Copa Bages
33 views
33 views

Copa Bages

Redacció - 24 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com