0 Shares 307 Views

Trobada de la Fundació .cat amb els mitjans de l’AMIC.

2 de maig de 2020
307 Views

La Fundació .cat va celebrar el passat dimecres, una trobada amb la premsa i va convidar als periodistes dels mitjans de l’AMIC a ser-hi presents; sessió a la qual el setmanari Montpeità, també hi vam assistir.
Recordar-vos que l’AMIC es una de les entitats membres del patronat de la fundació .cat, ha col·laborat amb diverses accions en els últims anys, i amb noves propostes de col·laboració, que suposarien una major presència de la fundació al territori.
El principal objectiu de la trobada amb la premsa, era que es conegués de més a prop .cat i interactuar amb els periodistes de mitjans d’arreu del territori.
A la trobada es va parlar de 3 temes principals:
1. Acord amb Ookla. Cada mes tindrem dades sobre la qualitat d’Internet a tots els territoris de parla catalana. Aquestes dades ens les podran cedir cada mes per a que les publiquem, fer infografies…
2. Explicar que el proper mes de setembre .cat farà 15 anys i què tenen previst fer. És important visualitzar que som una associació amb presència de periodistes de tot l’espai del domini lingüístic. Tenen interès en ser més presents arreu del territori.
3. Ajudar a la fundació a arribar als petits comerços perquè en temps tan complicats estiguin presents a la xarxa i així reforçar el seu model de negoci. Ofereixen formació gratuïta perquè els comerços es facin el web…

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
29 views
29 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com