0 Shares 233 Views

Tradicionals Enramades del carrer Nou

21 juliol, 2019
233 Views

Els veïns del carrer Nou de Sant Fruitós de Bages van celebrar els dies 12 i 13 de juliol les seves tradicionals Enramades que enguany arribaven a la seva 54a. edició.

Amb un programa variat, obert a la participació de tothom, que es va iniciar el divendres amb l’exhibició de dansa del grup local Som Riu d’Or i el Cant dels Ocells de la mà de Música per la Llibertat. Un sopar popular i un animat concert a càrrec del duo Kamelot va cloure la jornada.

El matí del dissabte, dedicat al més joves de 6 a 14 anys, amb la Festa del Fang, i jocs de cucanya i jocs d’aigua. A la tarda, xocolatada i animació infantil amb el grup “Ai, carai!”, i el vespre el tradicional ball, amb el músic Jordi Soler.

Clara Oliveres, presidenta de les Enramades del Carrer Nou feia una valoració molt positiva de la celebració d’enguany. “Des de la comissió de festes de les Enramades del Carrer Nou, creiem que la festa ha estat un èxit, estem molt contents sobretot de la participació del sopar de tapes i vins de divendres i del concert de Kamelot. També estem molt satisfets de la participació dels nens i nenes a la festa del fang”.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com