0 Shares 634 Views

Tradicionals Enramades del carrer Nou

21 de juliol de 2019
634 Views

Els veïns del carrer Nou de Sant Fruitós de Bages van celebrar els dies 12 i 13 de juliol les seves tradicionals Enramades que enguany arribaven a la seva 54a. edició.

Amb un programa variat, obert a la participació de tothom, que es va iniciar el divendres amb l’exhibició de dansa del grup local Som Riu d’Or i el Cant dels Ocells de la mà de Música per la Llibertat. Un sopar popular i un animat concert a càrrec del duo Kamelot va cloure la jornada.

El matí del dissabte, dedicat al més joves de 6 a 14 anys, amb la Festa del Fang, i jocs de cucanya i jocs d’aigua. A la tarda, xocolatada i animació infantil amb el grup “Ai, carai!”, i el vespre el tradicional ball, amb el músic Jordi Soler.

Clara Oliveres, presidenta de les Enramades del Carrer Nou feia una valoració molt positiva de la celebració d’enguany. “Des de la comissió de festes de les Enramades del Carrer Nou, creiem que la festa ha estat un èxit, estem molt contents sobretot de la participació del sopar de tapes i vins de divendres i del concert de Kamelot. També estem molt satisfets de la participació dels nens i nenes a la festa del fang”.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
29 views
29 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
27 views
27 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
41 views
41 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com