0 Shares 1179 Views

Tot a punt per viure la Diada de Sant Jordi a Sant Fruitós de Bages

22 d'abril de 2020
1179 Views

Sant Fruitós de Bages viurà una Diada de Sant Jordi diferent on no faltaran la cultura, els llibres i les roses. Des de l’Ajuntament us fem arribar alguns recordatoris i recomanacions per tal que tots puguem gaudir de la jornada.

REPARTIMENT DE ROSES

Al llarg del dia es repartiran roses a tots els domicilis del municipi. En cas que per motius laborals no pugui ser a casa al llarg del dia, pot demanar a un veí o veïna que reculli la seva rosa i ho comuniqui a les persones encarregades del repartiment.

REPARTIMENT I PRESENTACIÓ DEL CONTE “SALA I RICARDIS A LES PINTURES RUPESTRES”

Tots els infants nascuts entre el 2007 i el 2020 rebran al seu domicili el conte “Sala i Ricardis a les pintures rupestres” i també una edició colorable d’aquest. A les 6 de la tarda del mateix 23 d’abril, es realitzarà la presentació en línia d’aquest conte amb la narració de l’animadora Maria Navarrete i també es comptarà amb la presència dels autors (Rosa Camprubí,Galdric Sala i Pep Creus) i de la directora de la Biblioteca Municipal Conxita Fenoy.

Aquesta presentació es realitzarà a través de la plataforma Zoom i cal inscriure’s prèviament a:

https://zoom.us/webinar/register/WN_UXCkH3wBQrqfDjzQ8eH7gA

REPARTIMENT NÚMERO ESPECIAL REVISTA MONTPEITÀ

Totes les llars de Sant Fruitós de Bages rebran el número 1.500 de la revista setmanal Montpeità amb tota la informació local i amb la participació especial de diferents àmbits de la societat santfruitosenca.

CONCURS CreArTec PER A JOVES

Els joves d’entre 13 i 18 anys (nascuts entre el 2001 i el 2006) poden participar en el concurs de Creativitat, Art i Tecnologia (CreArTec) des d’aquest 23 d’abril i fins al dia 30 del mateix mes.

Recordem que s’han establert 5 categories pel concurs: dibuix, prosa, poesia, lletra original i lletra adaptada. Els participants poden enviar doncs dibuixos, imatges, textos, música i vídeos. Els primers 150 participants rebran un val de 20 euros per bescanviar per llibres a la llibreria Ferrer. Els projectes s’han d’enviar a través del formulari que trobaràs a la web de l’Ajuntament.

https://www.santfruitos.cat/

Les bases adjuntes a continuació.

DECORA LA TEVA FINESTRA O BALCÓ

Des de l’Ajuntament fem una crida per tal que ciutadania decori les finestres i balcons amb dibuixos, senyeres, roses o qualsevol element relacionat amb aquesta data tan assenyalada per tal d’omplir de color el municipi i fer viure a la ciutadana l’esperit de Sant Jordi. En aquest sentit us animem a penjar, a les xarxes, una fotografia amb l’etiqueta #SantJordiSFB2020 i recollirem totes les fotografies i les publicarem als canals oficials de l’Ajuntament.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
58 views
58 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
45 views
45 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com