Tot a punt per la festa de l’Arròs a casa
Per: Jaume Grandia.-
Un grup de cuiners de la Festa de l’Arròs, sota la direcció del cap de Colla, Genís Noguera “Fusteret”, ha deixat enllestides les 2.000 racions precuinades, envasades al buit, refrigerades i a punt de lliurament a les famílies santfruitosenques que ho van sol·licitar.
Genís Noguera explicava que no han tingut moltes dificultats per una preparació inèdita: “Has de fer els sofregits i envasar-los de dos en dos, és mes entretingut i laboriós. També hem necessitat més dies, perquè en un any normal, a la Colla som molta gent, i enguany per la pandèmia no podíem fer concentracions de gent i només ens reuníem tres o quatre cuiners”. Noguera comenta que el menjar serà tan bo, com el que es reparteix a la pista del Bosquet: “Segur que serà, com sempre, molt bo. O potser millor, ja que la gent, al cuinar-lo a casa, se’l podrà menjar de seguida”.
També, molts balcons del poble, ja llueixen el domàs de la Festa.