0 Shares 569 Views

Tornem-hi ¡!!!

10 de setembre de 2020
569 Views

Per: La Junta de l’ASFE –

El dia 31 d’agost l’Associació Sant Fruitós d’Esports ha iniciat les seves activitats, tot i que estem davant de molta incertesa pel fa al ja conegut Covid-19, hem pensant que els nostres esportistes porten massa mesos sense activitat, i que nosaltres com entitat hem de col·laborar amb que es pugui tornar a la “normalitat”.

Per aquest motiu hem començat entrenaments seguint totes les mesures que ens venen marcades des del govern Català mitjançant la Secretaria General de l’Esport.

Així doncs, des del dilluns la tornada als entrenaments es va fent progressivament i utilitzant el màxim d’espais per evitar les aglomeracions de jugadors/es.

De moment és incerta la tornada a la competició, per això haurem d’esperar alguns dies i veure com va evolucionant la situació, de totes maneres les federacions estan treballant amb diferents calendaris de competicions.

Seguint amb les ganes de tornar a la normalitat, també ens hem posat en l’organització de la Copa Bages que enguany en serà la 32ª edició. La nostra voluntat és poder-la fer els dies 3, 4 10 i 11 d’octubre. En una versió una mica més reduïda però igual d’interessant amb quasi tots els equips de la Comarca.

Des de l’ASFE anirem informant de totes les activitats que es puguin anar engegant i de les directrius que s’hauran de seguir quan comenci la competició.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
157 views
157 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com