0 Shares 170 Views

Torna la TEA Football Cup, el torneig d’elit solidari per l’autisme

24 de maig de 2024
170 Views

El 25 de maig, la TEA Football Cup torna amb més competitivitat i solidaritat al Camp Municipal de Sant Fruitós de Bages per disputar la seva segona edició.
Amb la participació de 20 equips d’elit en categoria Benjamí Sub-9, incloent grans noms com el FC Barcelona i el Villarreal CF, la TEA Football Cup es consolida com una cita imprescindible per als amants del futbol.
Aquest proper dissabte 25 de maig, amb el Camp Municipal de Sant Fruitós de Bages com a escenari, torna la TEA Football Cup per disputar la seva segona edició. El torneig de futbol 7 portarà al Bages 20 equips d’elit en categoria Benjamí Sub-9, entre els quals destaquen el FC Barcelona, el Villarreal CF, el FC Andorra o l’equip revelació de la Primera Divisió d’enguany, el Girona FC.


L’esdeveniment busca consolidar-se com un referent a la Catalunya Central, unint esport i solidaritat de manera única. La iniciativa organitzada des del Centre de Recursos en TEA de la Catalunya Central (CR TEA CC) treballa amb dos objectius clars. En primer lloc, recaptar fons per ajudar a la tasca que el centre fa amb els nens i nenes amb autisme, oferint-los teràpies, acompanyament i assessorament constants, de manera que esdevé un torneig totalment solidari. El segon objectiu persegueix, precisament, la visualització del trastorn de l’espectre autista com un actor cada dia més present a la nostra societat, conscienciant-nos, normalitzant-lo i introduint-lo en el món de l’esport a través del futbol.
En aquesta festa de l’esport i la solidaritat, tindran lloc, a més dels disputats partits entre escoles de futbol d’alt nivell, diverses activitats per dinamitzar la jornada i fer partícips als assistents. Hi haurà una Fan Zone amb diversos estands i productes, sortejos constants, actuacions musicals, DJ, inflables, concursos i, fins i tot, una actuació castellera a càrrec dels Tirallongues, que inauguraran la gran final.
També s’introdueix, en aquesta edició, una batalla de porters i porteres, totalment solidària, i amb inscripcions obertes a tots aquells nens i nenes que hi vulguin participar.
La TEA Football Cup torna aquest 2024 amb més il·lusió, futbol i solidaritat que mai!
Recordeu, aquest 25 de maig, al camp de futbol de Sant Fruitós de Bages.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com