0 Shares 311 Views

Torna el Nadal per compartir.

13 de novembre de 2021
311 Views

Per: Felip Echarri i Gil – Regidor de Promoció Econòmica –

El Nadal se celebra arreu del món amb costums i tradicions diferents, però sempre desprenent alegria i felicitat i, després de que l’últim el vam haver de celebrar d’una manera molt íntima i sense les trobades familiars tradicionals, se’ns presenta un Nadal on ja comencem a veure una sortida a la situació actual i on de nou, podrem compartir amb familiars i amics moments especials. I des del món del comerç i de l’empresa també hi ha molta il·lusió i esperances dipositades en aquesta campanya perquè acabi essent una injecció important en el procés de recuperació econòmica i social del nostre municipi.

Per això des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, treballem per poder oferir polítiques de dinamització i animació comercial al nostre municipi i no hi ha millor forma de fer-ho que escoltant i acompanyant a les nostres empreses i comerços des de les entitats corresponents.

Per això, estem molt satisfets i satisfetes, d’haver recollit la proposta d’organitzar un Mercat de Nadal que l’Associació de comerciants de Sant Fruitós ens va fer a la primavera i que des del primer moment vam adquirir el compromís de posar-nos a treballar internament per analitzar la viabilitat i aconseguir els recursos necessaris per portar-lo a terme. Aquesta setmana, presentem el Mercat de Nadal públicament i com no podia ser de cap altra forma, es liderarà per l’Associació de Comerciants amb el suport econòmic i organitzatiu de l’Ajuntament i, el que per nosaltres és més important, amb la col·laboració i participació de moltes de les entitats del nostre municipi.

El nostre Mercat de Nadal, serà un punt de trobada per tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages i de totes les persones que de ben segur, ens visitaran des d’altres municipis. Amb el Mercat de Nadal, podrem gaudir de la màgia de l’ambient nadalenc i conèixer productes locals i de proximitat, a més dels productes artesanals i gastronòmics típics del Nadal.

I si des del comerç neix un projecte nou, des del món empresarial recuperem la Nit Empresarial, després de dos anys. Aquest sopar, suposa un reconeixement a tot el teixit empresarial de Sant Fruitós de Bages, un reconeixement encara amb més motiu aquest any, després del gran esforç que les nostres empreses i els seus treballadors i treballadores han hagut de fer en els darrers dos anys, esforç, experiència, implicació, innovació, resilència… Valors que cal posar en valor i donar visibilitat i això és el que farem el dimecres 15 de desembre. A part d’una nova imatge incorporem nous reconeixements adaptats a la situació actual, Premi a la innovació i a la resposta davant la COVID.

Els millors desitjos pel nostre comerç i empreses i per tots els veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com