0 Shares 299 Views

Torna el casal de Nadal amb “El tió caneló i el llibre màgic dels follets”

3 de desembre de 2021
299 Views
Per: AjSFB

Per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària.

Sota el títol de “El tió caneló i el Llibre màgic dels follets” els infants del municipi podran gaudir de tallers i nombroses activitats aprofitant les vacances de Nadal.

Enguany el Casal de Nadal es realitzarà els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 3, 4, 5 i 7 de gener a les instal·lacions del Nexe Espai de Cultura.

L’horari, per tal de facilitar la conciliació laboral de les famílies, serà de les 9 del matí a la 1 del migdia i també es podrà incloure dues franges d’horari d’acollida, de 8 a 9 del matí i d’1 a 2 del migdia.

El preu del casal variarà en funció dels dies en què s’inscrigui l’infant. Pel que fa als descomptes, es mantenen per a les inscripcions del 2n germà o germana i els infants inscrits a l’Agrupament escolta CAU Frifènics (10% de descompte) i per a famílies nombroses i monoparentals (15% de descompte). Per gaudir del descompte de família nombrosa o monoparental caldrà justificar-ho amb el carnet corresponent. En tots els casos tan sols es podrà aplicar un descompte per infant.

Les inscripcions es poden realitzar de 29 de novembre al 13 de desembre, telemàticament, al següent enllaç: https://www.cae.cat/nivells/editorweb/titular/casal-nadal-2021

En el cas de necessitar suport per fer la inscripció, es pot tramitar presencialment al Nexe Espai Jove, de dilluns a dijous de 4 a 9 del vespre. Les places són limitades per ordre d’inscripció.

Per tal que les famílies puguin conèixer tots els detalls de les activitats que s’hi realitzaran o resoldre dubtes el dilluns 13 de desembre, a les 7 de la tarda, se celebrarà una reunió informativa al Nexe – Espai Jove. En cas de no poder-hi assistir presencialment, les famílies qui ho necessitin podran seguir la reunió de forma telemàtica a través de videotrucada avisant prèviament a través del correu electrònic nexejove@santfruitos.cat per tal de rebre l’enllaç a la sessió.

El Casal de Nadal està organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la fundació La Xarranca amb la col·laboració del CAE, Formació i serveis socioculturals.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com