0 Shares 905 Views

Toni Fontcuberta i la Risobasket a les Illes Balears

9 de febrer de 2018
905 Views

Un centenar de persones han participat gaudint de la primera de les activitats del II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet: la Taula Rodona “La diversió en l’aprenentatge”. Amb uns ponents de luxe: Toni Fontcuberta, Victor Eguriase Uwagba i Fernando Romay amb Antoni Muñoz com a moderador.
Els tres convidats han fet passar dues molt bones hores als assistents explicant la seva visió damunt l’aprenentatge dels menuts i xerrant de la seva experiència. Tots tres han coincidit en la necessitat de que es tingui molt clar quina ha de ser la prioritat a l’esport base: divertir-se.
La xerrada ha començat amb en Victor Eguriase Uwagba i una de les seves històries que ja marcava el camí d’una horabaixa de moltes rialles i participació del públic. Toni Fontcuberta ha volgut fer una petita mostra del que ens trobarem aquest dissabte al Taller de Risobasket.

Quasi dues hores d’intercanvi d’opinions, impressions i experiències que han estat un molt bon punt de partida d’aquest II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet. I per acabar ho farem amb una d’aquestes reflexions que avui hem sentit a la Taula Rodona “La diversió en l’aprenentatge”/“Si tothom pensés en el camí i no només en l’èxit, les coses anirien molt millor”.

Web Federació de Bàsquet de les Illes Balears

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1769 views
1769 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
46 views
46 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
60 views
60 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com