0 Shares 586 Views

Toni Bou i David Checa reben els títols de campions mundials a la gala de la FIM celebrada a Montecarlo2019

11 de desembre de 2019
586 Views

Es va celebrar a l’Sporting de Montecarlo la Gala 2019 de la Federació Internacional de Motociclisme, que servia per lliurar els títols de campions mundials de la present temporada.

Per la catifa vermella camí de la cerimònia dels Premis FIM 2019 van passar-hi prop de sis-cents convidats, a més de les campiones i dels campions també representants de les cent onze federacions nacionals, diversos membres de la FIM, promotors dels campionats, fabricants i representants dels equips, patrocinadors i altres convidats internacionals.

Entre els premiats, un d’habitual en aquesta gala anual, el pierenc Toni Bou, (X-Trial i TrialGP) i un altre pilot, que ja té quatre títols, el santfruitosenc David Checa, campió de resistència, amb l’equip francès Team SRC Kawasaki.

A més, Carmelo Ezpeleta , president de Dorna, va ser premiat com “Llegenda dels promotors de la FIM”. “És una gran sorpresa i un honor”, va dir al recollir-lo.

Marc Márquez no va acudir per la seva operació a l’espatlla dreta. Envià un missatge: “Espero estar l’any que ve aquí”. El seu pare, Julià , el va recollir. “Sento molt d’orgull, molta satisfacció per tenir dos fills campions de món”, va afirmar.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com