0 Shares 555 Views

Todos lo saben.

21 de setembre de 2018
555 Views

M. 1429

He anat a veure la pel.ícula: TODOS LO SABEN, dirigida pel director iraní Asghar Farhadi, amb un repartiment d’actors de primera categoria: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darín i altres, tots bons actors. No podia pas deixar d’anar-la a veure; no em perdo cap film on hi treballi Ricardo Darín.
Comença la narració quan es veu Laura, que viatja des de Buenos Aires al seu poble natal, acompanyada de la seva filla adolescent i el seu fill més petit. El seu marit no va amb ella, no hi ha pogut anar.
El retrobament amb els seus familiars és motiu de gran alegria, i el casament s’ha de fer en aquell poble petit, rodejat de vinyes, que era amb el que tots es guanyaven la vida. Amb el vi.
El dia de la boda s’hi fa molta gresca, molta: menjar, veure, ballaruga, alegria; i en mig d’aquesta gresca familiar, de cop, desapareix la filla, de Laura. La festa es torna en drama.
Laura desesperada, demana al seu marit, que és nadiu de Buenos Aires, que vagi de seguida al poble. Arriba el marit i comencen especulacions i sospites. Enmig de tant dolor i l’exigència dels segrestadors que demanen uns diners que els pares no tenen, a tota la família els van apareixen un garbell de sentiments: afloren secrets mig adormits, veritats dites a mitges, gelosies, l’amor, l’ambició pels diners….
Em va agradar, em va semblar una obra intel.ligent i ben interpretada. Sempre que gaudeixo veient una pel.lícula ben explicada i ben interpretada em retorna la convicció de què saber narrar bé una història és, sense cap dubte, un veritable art.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

“Alcarràs” a Sant Fruitós
39 views
39 views

“Alcarràs” a Sant Fruitós

Redacció - 25 de novembre de 2022
Horaris ASFE del cap de setmana
34 views
34 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 25 de novembre de 2022
Secció FC Fruitosenc
64 views
64 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 25 de novembre de 2022
Editorial 1619
31 views
31 views

Editorial 1619

Brogit Difonem Cultura - 25 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com