0 Shares 136 Views

Tertúlia amb… Laia Fàbregas

31 de gener de 2022
136 Views
Per: Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages

Dijous dia 3 de febrer a les 19:30 h. hem organitzat a la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages una trobada amb l’escriptora Laia Fàbregas.
Amb la Laia, nascuda a Barcelona i resident al nostre municipi des de fa anys, podrem conversar sobre “No escriuré la teva història”, la seva quarta novel·la que va ser publicada l’any 2021, i també sobre les altres novel·les anteriors (La nena dels nou dits, La llista i Dies de cel groc), així com sobre la seva interessant tasca al davant de l’escola d’escriptura creativa “Laboratori de Lletres”.
No escriuré el teu nom està ambientada als Estats Units, al sud de Califòrnia, i comença en el moment en què el Dylan recupera el coneixement i es troba al mig de la carretera després de tenir un accident de moto. Dylan intenta recordar què ha passat i les respostes a les seves preguntes ens portaran a conèixer la història de la seva família des de 100 anys enrere, quan deixen la granja d’Oklahoma i es traslladen a Califòrnia per poder tenir una vida millor. El recorregut per tres generacions de la família Pont ens permetrà saber quines circumstàncies els han marcat i ens portarà entendre la difícil relació actual que tenen el Dylan i la seva mare, la Patsy Pont. Tota la història està envoltada per l’espai singular que és el llac Salton Sea, creat per l’home a inicis del segle XX va ser un lloc ideal per a viure als anys 50 i 60, però a finals de segle la contaminació de les seves aigües i l’abandonament de les ciutats han transformat la zona. Esperem que ens acompanyeu en aquesta interessant tertúlia!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com