0 Shares 124 Views

Tercer trimestre: temporada de colònies

16 de maig de 2022
124 Views

Els alumnes de primer i segon hem anat de colònies a l’Escola del mar de Mas d’en Pedro de Cubelles. Amb l’ajut del capità Nemo hem conegut alguns animals que viuen a les roques, els hem tocat i tingut a les mans. Hem descobert restes d’animals a la sorra de la platja.

Hem descobert el port i la platja de Vilanova, on hem observat diferents maneres de pescar i les eines per fer-ho. També hem vist diversos tipus de barques i vaixells. Al port hem seguit el camí del peix des de que arriba del mar fins que se l’emporten els compradors.

En aquests tres dies hem après un munt de coses i hem experimentat moltes emocions que sempre recordarem. Hem cantant, descobert tresors, jugat, xerrat amb els companys al llit abans de dormir, en definitiva hem compartit il·lusions.

Els nens i nenes en tres dies s’han fet més grans ja que s’han espavilat sols a l’habitació , han parat i desparat taula, han tastat nous menjars, han comunicat allò que volien o els passava i s’han relacionat amb adults que no coneixien… Han estat uns dies de convivència genials.

Els alumnes de 1r i 2n al Port de Vilanova

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com