Tast Maridatge

Redacció
Lectura de 2 min

Per tercer any consecutiu un grup de restauradors de Sant Fruitós de Bages han fet possible el 7 d’arròs!, dijous dia 8 vam assistir a la novetat d’aquesta edició, va ser un TAST Maridatge entre l’Arròs del Molí de Pals i els vins del Celler el Molí Collbaix de la D.O. Pla de Bages. 4 cuiners van treballar plegats per oferir a més de 50 assistents al Tast.

- Anunci patrocinat -

Cal destacar la germanor que van poder gaudir tots els assistents entre 4 grans professionals que van dur a terme els arrossos.

  • El primer Tast va ser un arròs mariner creat per Albert Enrich de La Mar Salada de la Barceloneta amb peix de la Llotja de Barcelona maridat amb el Rosat de Collbaix.
  • El segon Tast va ser en Guillem Plana de Can Plana amb un Arròs del Bages amb romaní, rossinyols i porc Ral maridat amb el Singular Blanc de Collbaix.
  • El tercer Tast va anar a càrrec del nostre cuiner amb estrella Michelin, en Jordi Llobet de restaurant L’O de Mon Sant Benet que ens va oferir un arròs fumat amb porc Ral maridat amb el Rector Ventallola de Collbaix,
  • finalment la Bea Velasco i el seu equip ens van oferir un Dolç d’arròs amb coco i mango per tancar l’acte amb un xarrup de Licor d’arròs.

Tot plegat una gran NIT que va ser possible gràcies a l’ajut de col·laboradors de luxe com la Clara Antunez que va dur les regnes del tast fen molt agradable tota la nit, en Josep Clausell de l’Arròs del Molí de Pals i en Josep Mª Claret de Collbaix que ens van explicar una de forma lleugera secrets dels seus obradors.

Can Ladis

Comparteix aquest article
Deixar un comentari

Segueix-nos

En paper o en digital
Escull el format que més t'agradi