0 Shares 591 Views

Tast Maridatge

21 de febrer de 2018
591 Views

Per tercer any consecutiu un grup de restauradors de Sant Fruitós de Bages han fet possible el 7 d’arròs!, dijous dia 8 vam assistir a la novetat d’aquesta edició, va ser un TAST Maridatge entre l’Arròs del Molí de Pals i els vins del Celler el Molí Collbaix de la D.O. Pla de Bages. 4 cuiners van treballar plegats per oferir a més de 50 assistents al Tast.

Cal destacar la germanor que van poder gaudir tots els assistents entre 4 grans professionals que van dur a terme els arrossos.

  • El primer Tast va ser un arròs mariner creat per Albert Enrich de La Mar Salada de la Barceloneta amb peix de la Llotja de Barcelona maridat amb el Rosat de Collbaix.
  • El segon Tast va ser en Guillem Plana de Can Plana amb un Arròs del Bages amb romaní, rossinyols i porc Ral maridat amb el Singular Blanc de Collbaix.
  • El tercer Tast va anar a càrrec del nostre cuiner amb estrella Michelin, en Jordi Llobet de restaurant L’O de Mon Sant Benet que ens va oferir un arròs fumat amb porc Ral maridat amb el Rector Ventallola de Collbaix,
  • finalment la Bea Velasco i el seu equip ens van oferir un Dolç d’arròs amb coco i mango per tancar l’acte amb un xarrup de Licor d’arròs.

Tot plegat una gran NIT que va ser possible gràcies a l’ajut de col·laboradors de luxe com la Clara Antunez que va dur les regnes del tast fen molt agradable tota la nit, en Josep Clausell de l’Arròs del Molí de Pals i en Josep Mª Claret de Collbaix que ens van explicar una de forma lleugera secrets dels seus obradors.

Can Ladis

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Opinions de sobretaula: Veure i mirar
43 views
43 views

Opinions de sobretaula: Veure i mirar

Francesc Gannau - 30 de març de 2023
La vida bé val un somriure (7) La llengua
35 views
35 views

La vida bé val un somriure (7) La llengua

Miquel P. Cortina - 30 de març de 2023
El Racó del lector
44 views
44 views

El Racó del lector

Redacció - 29 de març de 2023
CAMFIC: La lumbàlgia
56 views
56 views

CAMFIC: La lumbàlgia

CAMFIC - 29 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com