0 Shares 737 Views

Tast Maridatge

21 de febrer de 2018
737 Views

Per tercer any consecutiu un grup de restauradors de Sant Fruitós de Bages han fet possible el 7 d’arròs!, dijous dia 8 vam assistir a la novetat d’aquesta edició, va ser un TAST Maridatge entre l’Arròs del Molí de Pals i els vins del Celler el Molí Collbaix de la D.O. Pla de Bages. 4 cuiners van treballar plegats per oferir a més de 50 assistents al Tast.

Cal destacar la germanor que van poder gaudir tots els assistents entre 4 grans professionals que van dur a terme els arrossos.

  • El primer Tast va ser un arròs mariner creat per Albert Enrich de La Mar Salada de la Barceloneta amb peix de la Llotja de Barcelona maridat amb el Rosat de Collbaix.
  • El segon Tast va ser en Guillem Plana de Can Plana amb un Arròs del Bages amb romaní, rossinyols i porc Ral maridat amb el Singular Blanc de Collbaix.
  • El tercer Tast va anar a càrrec del nostre cuiner amb estrella Michelin, en Jordi Llobet de restaurant L’O de Mon Sant Benet que ens va oferir un arròs fumat amb porc Ral maridat amb el Rector Ventallola de Collbaix,
  • finalment la Bea Velasco i el seu equip ens van oferir un Dolç d’arròs amb coco i mango per tancar l’acte amb un xarrup de Licor d’arròs.

Tot plegat una gran NIT que va ser possible gràcies a l’ajut de col·laboradors de luxe com la Clara Antunez que va dur les regnes del tast fen molt agradable tota la nit, en Josep Clausell de l’Arròs del Molí de Pals i en Josep Mª Claret de Collbaix que ens van explicar una de forma lleugera secrets dels seus obradors.

Can Ladis

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com