0 Shares 1371 Views

Taller de ràdio a l’escola Monsenyor Gibert

14 de juny de 2019
1371 Views

A l’escola, aquest és el quart curs que fem el taller de ràdio amb els alumnes de cinquè per participar en el programa infoescoles que es fa en col·laboració amb ràdio Sant Fruitós.
Al llarg del curs. i en grups de cinc o sis alumnes, dediquem quatre sessions mensuals per preparar notícies, cròniques, petits reportatges i entrevistes i la darrera setmana ve la Ylènia , actualment responsable del programa, i gravem.

Els nostres petits periodistes s’ho prenen sempre molt seriosament i en la pluja d’idees inicial, per triar els temes dels que parlarem, sempre surten molt bones idees. I la veritat és que ens sorprenen amb coses noves i interessants.

Durant el curs, parlem d’aspectes del dia a dia de l’escola com les visites que ens venen a fer els mossos d’esquadra o les xerrades que ens venen a fer experts en matèries com l’alimentació saludable, també d’ interessos que ells tenen i volen aprofundir una mica com l’efecte de les xarxes socials en els nostres alumnes, els alumnes de primària que ja fan de youtubers, els vídeo jocs en edat escolar…, tots han sigut temes que pensem que han pogut despertar l’interès en tots els oients.

I també hem fet entrevistes molt i molt interessants , malgrat ja portem unes quantes, sempre tenim persones del poble que ens aporten informació, anècdotes i coneixements, actuals i propers … Totes aquestes persones venen amb molta il·lusió, ens fan passar una molt bona estona i a més ens aporten coneixement i aprenentatge valuós. Aquest curs per exemple hem pogut entrevistar a la responsable del punt lila al poble, a una mestra de P3 que ens ha explicat la importància de l’aprenentatge en els primers anys d’escola, a l’Anna Sala una mestra que s’ha jubilat i ens va donar una visió històrica del que ha viscut com a mestra, un dibuixant que ens ha explicat la seva passió i la seva tècnica, una de les mares escollides en el nou consell escolar…

Escola Monsenyor Gibert

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1703 views
1703 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
50 views
50 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com