0 Shares 349 Views

Surt el Montpità 1.500

25 d'abril de 2020
349 Views

Després d’una aturada obligada i el confinament encara vigent, per culpa del covid-19, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós, hem aconseguit fer un setmanari especial que, en aquesta ocasió, arribarà a totes les llars del poble.
És especial perquè és el Montpeità número 1500, perquè en aquest any Lluís Espinal no volem deixar de fer una menció a la Diada de Sant Jordi que enguany la viurem diferent, tot esperant que sigui una vivència única, i que mai més es torni a produir una situació com aquesta, en la que el coronavirus, ha suposat una enorme sotragada a la nostra vida.
Per aquest motiu, també s’ha cregut adient fer una portada especial, dissenyada pel Pep Creus, i que representés un homenatge a l’edició 1500 del setmanari a Sant Jordi i a l’any Espinal. A l’interior hi trobareu unes creacions originals del Pep Creus, de la Clara Oliveres i d’en Galdric Sala.
Quan llegiu el Montpeità d’aquesta setmana, veureu que és diferent, és especial, hi trobareu continguts diferents als de les altres setmanes, i també algunes de les imatges d’aquests dies de confinament, que ens han fet arribar els amics subscriptors i lectors. A l’apartat “El teu racó” de la nostra web, hi trobareu un recull de les imatges rebudes.
Gràcies per fer-nos partícips de moments viscuts, gràcies per esperar-nos a que tornéssim, i el nostre més sincer agraïment pel suport de totes les santfruitosenques i santfruitosencs, així com també a l’Ajuntament, que ha ajudat a fer possible aquest especial del Montpeità.
Tornarem amb el 1501 tan aviat com la situació ho permeti, no podem concretar quan serà, confiem que sigui molt aviat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com