0 Shares 1249 Views

Sunsi Albets, forma part de l’exposició fotogràfica Invulnerables, impulsat per Sor Lucia Caram i la fundació Rosa Oriol i la col·laboració de “La Caixa”, Futbol Club Barcelona, Hewlett Packard i la Generalitat de Catalunya

14 de novembre de 2017
1249 Views

Fins al 12 de novembre l’espai Plana de l’Om de Manresa acollirà una mostra fotogràfica impulsada des del programa Invulnerables que pretén fer partícipar dels somnis de tots aquells infants que es troben en risc d’exclusió social.

Invulnerables va començar l’any 2014, on la monja Sor Lucía Caram proposava, des de la Fundació Rosa Oriol al Govern de la Generalitat, posar en marxa un programa pilot a nivell de Catalunya per treballar per la igualtat d’oportunitats de les famílies i de tots els nens i joves del nostre país que es troben en situació de pobresa o risc d’exclusió social.

Sunsi Albets ens explica que ha estat una experiència molt positiva i enriquidora, la família que ella ha fotografiat té tres fills, un d’ells el Haitham te una malaltia molt greu, la de la papallona, es una malaltia a la pell que fa que tingui tot el cos llagat i necessita cures varis cops al dia i en un entorn molt net ja que sinó pot agafar moltes infeccions. L’esperança de vida del nen és molt curta, no solen arribar als 20 anys. Per això la família va venir aquí, amb la esperança de trobar una cura i fer-li al nen la vida més fàcil.

Tot i el greu problema, la família és feliç, està molt unida i agraïts a l’ajuda que sel’ls està donant. Les fotografies no són tristes, al contrari, es palpa la unió que hi ha entre ells i saben que junts fan la força.

Ens hauriem d’anar recordant sovint, que somriure i somiar es gratuït, i que ajuda a oblidar-nos dels problemes, almenys per una estona.

Invulnerables fa una gran feina, però si tots ajudem una mica, encara serà millor.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

25 anys fent marxes
38 views
38 views

25 anys fent marxes

Joan Pusó - 5 de febrer de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A
41 views
41 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 4 de febrer de 2023
Presentació dels 7 fruitons
50 views
50 views

Presentació dels 7 fruitons

Redacció - 4 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com