0 Shares 509 Views

Sort que els plens municipals queden gravats i filmats

29 d'octubre de 2021
509 Views
Per: Grup Municipal Gent fent Poble

En el número 1567 del setmanari Montpeità (el de la setmana passada) apareixia un article signat conjuntament pels regidors del Tripartit David Ruiz (PSC) i David Uró (ERC). La primera cosa a destacar és la rapidesa en què van agafats de la mà PSC i ERC quan van contra Gent fent Poble. Per altres coses no, però per això són molt amics. La segona cosa a destacar: és una sort que els plens quedin gravats i filmats per què així tothom podrà veure i escoltar objectivament què es va dir i qui ho va dir.
A partir del minut 56 del Ple municipal del dia 14 d’octubre de 2021 es va parlar del nou pavelló d’esports. Ho podeu escoltar i potser pensareu que els dos Davids estaven en una altra sala de plens.
En tot cas la qüestió, al nostre entendre, està en:
– L’any 2019 es va licitar la redacció d’un projecte de nou pavelló d’esports.
– Un arquitecte extern va guanyar el concurs per redactar el projecte amb els informes tècnics favorables.
– L’arquitecte va presentar el projecte i va rebre els informes favorables de l’arquitecte municipal i de l’enginyer municipal.
– Posteriorment es van rebre els informes “sectorials” (que es diu) i el de Bombers demanava 2 esmenes a fer i el de Direcció General de l’Esport contenia observacions no vinculants.
– El Tripartit decideix políticament, sense cap informe tècnic que ho avali, que el projecte no es pot utilitzar i cal fer-ne un de nou.
– El Tripartit adjudica la redacció d’un nou avantprojecte per import de 16.940 € a un nou arquitecte, sense fer cap concurs obert.
Gent fent Poble, mitjançant el seu Portaveu, el què va dir al Ple és que si el projecte l’ha fet un arquitecte extern i té els informes favorables de l’arquitecte i l’enginyer municipals, és un projecte vàlid. I si resulta que no és bo, cal que el Tripartit obri un expedient als 3 tècnics per no fer bé la seva feina, per la qual han cobrat. Per altra banda, si no els hi obre cap expedient, serà senyal clara i inequívoca que el projecte estava bé, però que per un motiu únicament polític el Tripartit ha decidit tornar a gastar diners en fer una cosa que estava feta i ben feta.
Enllaç al Ple, minut 56 (al canal YouTube):
https://www.youtube.com/whatch?v=InTp9Fxum8&t=6878s
Àudio sencer acta del Ple (al web municipal):
https://www.santfruits.cat/seu-electronica/informacio-oficial/actes-del-ple

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1775 views
1775 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
48 views
48 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
61 views
61 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com