0 Shares 549 Views

Sorpresa davant les novetats del POUM

15 de febrer de 2019
549 Views

ERC Sant Fruitós volem manifestar la nostra sorpresa per la decisió expressada per l’alcalde en comissió informativa i en la nota de premsa d’avui, de deixar en suspens l’aprovació d’una part significativa del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal). Justament la que ha generat més controvèrsia.
Estem satisfets que el govern reconegui l’existència en el nou POUM dels sectors o reserves de sòl per a polígons, tenint en compte que en el Butlletí Municipal el grup municipal de GfP ens va titllar de mentiders i manipuladors i que aquesta proposta ha provocat l’aparició d’una plataforma contrària.
La proposta que ha presentat l’equip de govern és: aprovar el POUM però suspenent les àrees de reserva territorial i fent un referèndum al respecte a aquesta tardor. Difícil d’entendre i amb poca coherència, ja que seria més lògic fer la consulta popular abans de portar el projecte a ple.
Atès que pel que fa a les solucions aportades pel POUM a la trama urbanística del poble que més directament repercuteix sobre els veïns no han estat debatudes suficientment.
Atès que no s’ha donat resposta a les aportacions dels ciutadans que van formar part del procés participatiu.
Atès que el Ple on s’ha d’aprovar el POUM s’ha posposat fins a sis vegades acostant-se fins al límit de l’inici del període electoral.
Atès que el millor POUM possible per Sant Fruitós serà el que compti amb una participació més gran de la ciutadana, i sigui consensuat entre tots els grups polítics municipals i aprovat per unanimitat.
Si bé, estem doncs contents que es debati i reflexioni sobre la necessitat de disposar de més sectors de desenvolupament del poble.
ERC Sant Fruitós de Bages demanem que l’aprovació inicial del POUM es posposi fins que s’hagi dut a terme aquesta votació consulta popular i aquesta es faci “amb garanties”.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València
104 views
104 views

Augmenten a 10 els morts confirmats en l’incendi d’un edifici a València

Agència Catalana de Notícies - 23 de febrer de 2024
Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
409 views
409 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
333 views
333 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com