0 Shares 309 Views

Sopar Solidari de Càritas Sant Fruitós 2023

309 Views

El passat dissabte dia 16 es va celebrar el Sopar Solidari al pati de Càritas Sant Fruitós, amb molt d’èxit. La Regidora de Serveis Socials d’Atenció a les Persones, Núria Clarella, va glosar aquestes accions solidaries d’un poble en marxa. També, mossèn Florenci, va dirigir unes paraules d’agraïment al fins ara director de Càritas Sant Fruitós, Ferran Closas,  que per jubilació anirà a viure a terres d’Osona i li desitgem  molta sort i li donem el nostre agraïment per tota la feina feta. Per tant, la Junta,  ara ha de nomenar a un nou director o directora.

La tasca de Càritas és  callada, però d’entrega als demés, necessària en un poble que es preocupa per tots els seus habitants que no manqui a ningú el més necessari per viure ja que la nostra finalitat és el Servei a les Persones.

Càritas, a banda de donar aliments, organitza les recollides de joguets per Nadal, dóna classes gratuïtes de català que ajuden a la integració social, acull i escolta a les famílies amb problemes i mira d’ajudar-les en tot el què pot. També, col·labora amb les Campanyes de Càrites a nivell mundial, o local amb aportacions que recull de donacions per cada causa.

I per acabar, volem agrair a l’Ajuntament de Sant Fruitós per la seva implicació en l’organització del Sopar Solidari,  a tot el grup de voluntaris i voluntàries que van preparar i servir el Sopar, a les actuacions del Grup de la Tercera Joventut i a la M. Àngels Torradas i el Jordi per la seva fantàstica interpretació anual. També, de les donacions rebudes per part de les següents empreses del poble: BonArea,  Carrefour Sant Fruitós, Casa Tió, Consum, El Petit Celler, El Rober Parroquial, Forn de Cabrianes, Ferreteria  Nelti, Adrià Foto (antiga botiga Isidre), Vins Pravi i Petro Pintó. També, al Jordi Hi-fi per l’equip de so i d’il·luminació. I finalment, a tots i a totes que heu col·laborat en fer-ho possible… Moltes gràcies!!!

 

Càritas Sant Fruitós

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com