0 Shares 480 Views

Sopar maridatge d’arrossos

5 de març de 2020
480 Views

El passat dijous 20 de febrer va tenir lloc a la sala Nexe de Sant Fruitós la 3a edició del Sopar maridatge d’arrossos.
L’acte va començar amb una breu presentació per part del propietari de l’arròs Illa de Riu, del Delta de l’Ebre.(Joan Trias)
Enguany l’esdeveniment va ser dirigit per Josep Pelegrí, sommelier i professor de l’Escola Joviat.
Els xefs que hi van participar van ser:
JORDI LLOBET, de l’Escola Lleure amb el seu Arròs Caldós.
JORDI SERVALLS, del restaurant l’Esquirol de Sant Llorenç de Morunys amb el seu arròs Emmascarat.
MARC MORRAL, professor de l’escola Joviat i guanyador del programa Joc de Cartes com a Millor Escola d’Hosteleria de Catalunya i que junt amb el Paolo, que ens ha col·laborat en altres edicions, ens porten el seu arròs de Melós.
JOSEBA CRUZ, de Le Clandestine amb el seu arròs del Pastor
Els vins que van acompanyar els arrossos van ser tots DO Pla de Bages: el Nuat d’Abadal, l’Arnau Oller d’Oller del Mas, el PDA de Solergibert i l’Entrebosc Negre.
Per endolcir i tancar l’acte, el xef Jordi Llobet va preparar un gelat d’arròs amb llet banyat amb xocolata.
Al voltant d’una cinquantena de persones van poder gaudir de l’acte.
Marta Ponsa

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
36 views
36 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 24 de març de 2023
Editorial 1635
39 views
39 views

Editorial 1635

Brogit Difonem Cultura - 24 de març de 2023
Cartes dels lectors: Per Francesc Carreño
104 views
104 views

Cartes dels lectors: Per Francesc Carreño

Redacció - 23 de març de 2023
Foto record
52 views
52 views

Foto record

Jaume Grandia - 23 de març de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com