0 Shares 588 Views

Sopar maridatge d’arrossos

5 de març de 2020
588 Views

El passat dijous 20 de febrer va tenir lloc a la sala Nexe de Sant Fruitós la 3a edició del Sopar maridatge d’arrossos.
L’acte va començar amb una breu presentació per part del propietari de l’arròs Illa de Riu, del Delta de l’Ebre.(Joan Trias)
Enguany l’esdeveniment va ser dirigit per Josep Pelegrí, sommelier i professor de l’Escola Joviat.
Els xefs que hi van participar van ser:
JORDI LLOBET, de l’Escola Lleure amb el seu Arròs Caldós.
JORDI SERVALLS, del restaurant l’Esquirol de Sant Llorenç de Morunys amb el seu arròs Emmascarat.
MARC MORRAL, professor de l’escola Joviat i guanyador del programa Joc de Cartes com a Millor Escola d’Hosteleria de Catalunya i que junt amb el Paolo, que ens ha col·laborat en altres edicions, ens porten el seu arròs de Melós.
JOSEBA CRUZ, de Le Clandestine amb el seu arròs del Pastor
Els vins que van acompanyar els arrossos van ser tots DO Pla de Bages: el Nuat d’Abadal, l’Arnau Oller d’Oller del Mas, el PDA de Solergibert i l’Entrebosc Negre.
Per endolcir i tancar l’acte, el xef Jordi Llobet va preparar un gelat d’arròs amb llet banyat amb xocolata.
Al voltant d’una cinquantena de persones van poder gaudir de l’acte.
Marta Ponsa

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com