0 Shares 277 Views

“Som Riu d’Or”, actua diumenge a Sallent

25 d'abril de 2021
277 Views
Text i fotos. JGC/Culturae

 

Diumenge 25 d’abril, a les 6 de la tarda, i a l’Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent actuarà l’esbart “Som Riu d’Or” de Sant Fruitós de Bages, que presentarà el seu espectacle “Som orígens”, dins la programació cultural de la veïna població.

També, diumenge el matí, Sallent viurà un homenatge molt sentit i emotiu a Jordi Fàbregas. L’homenatge serà un acte de reconeixement a tota la gran tasca que va fer pel món de la cultura tradicional i d’arrel i també a la seva personalitat per ser-hi sempre i a tothora.

L’acte comptarà de dues parts, un reconeixement institucional i una Mostra de Cultura Popular. A les 11.00 hores a l’Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent acollirà l’Acte institucional amb parlaments de les autoritats assistents i descoberta de la placa commemorativa en honor a Jordi Fàbregas. Així mateix es farà la descoberta de la pintura encarregada a l’artista sallentí Quim Moya. Seguidament, a les 11.45 hores, tots els convidats sortiran a l’exterior de la Torre del Gas on podran gaudir de la Mostra de Cultura Popular en honor del Jordi Fàbregas.  Un total de 147 participants formaran part d’aquesta mostra tan singular, 109 músics i 38 figurants – ballarins.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com