0 Shares 344 Views

Som la classe dels gegants de la Màquina de Batre

9 de maig de 2023
344 Views

Hola a tothom! Som el primer grup d’I2 de la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres de Sant Fruitós de Bages que us saludem: els Gegants de la Màquina de Batre.

Alguns de nosaltres ja vam començar a venir a la Llar el curs passat, a l’aula dels Gegantons, i durant aquest curs hem donat la benvinguda a nous companys i companyes. Tots junts formen una gran família.

Acabem de començar el nostre tercer trimestre a la Llar d’Infants i ja hem experimentat i descobert  un munt de coses, ja que les nostres mestres ens preparen una gran varietat de propostes i experiències molt enriquidores per tots nosaltres.

Aquestes setmanes estem treballant les nostres emocions amb el conte  “El monstre de colors” de la il·lustradora Anna Llenas. A partir dels colors aprenem a entendre i identificar les diferents emocions.

L’associació de colors que fa aquest conte és: groc=alegria, blau=tristesa, vermell=enuig i verd=calma.

Ens agrada molt! I aquest monstre tan divertit ja s’ha convertit en el nostre amic.

A banda de totes les activitats que fem a l’aula, també ens encanta fer diferents sortides pels voltants de la nostra Llar.

Un cop al mes, anem a la biblioteca que, per sort, la tenim molt a prop. Quan hi  arribem, ens agrada molt escoltar un conte i després gaudim lliurement durant una estoneta de tots els llibres que tenim a la nostra disposició.

De tant en tant, sortim a caminar pel bosc que tenim a sobre la Llar d’Infants. Ens agrada molt poder observar d’una manera molt vivencial diferents aspectes que treballem a la classe, com per exemple els canvis en les diferents estacions: a la tardor, podem veure com cauen les fulles dels arbres, el soroll que fan aquestes quan les trepitgem i els colors tan bonics d’aquesta estació; a la primavera ens encanta poder escoltar el cant dels ocellets, veure com volen les papallones, com surten les flors i els colors tan alegres que tenen.

I per cert, en una de les nostres últimes sortides vam visitar al Fruitó Mr. Natura, que és el protector de les muntanyes. Ens va fer molta il·lusió conèixe’l.

Aula dels Gegants de la Màquina de Batre

LLAR D’NFANTS MUNICIPAL LES OLIVERES

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
362 views
362 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
290 views
290 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
335 views
335 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com